Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 22 Ekim 2020 #11 55superx dedi: Soğuk ayarlı fön makinesi ile kabaca temizlenebilir. Ek olarak termal macun da yenileyin derim. Genişletmek için tıkla... Karta zarar vermekten korkuyorum düşünmüştüm.
55superx dedi: Soğuk ayarlı fön makinesi ile kabaca temizlenebilir. Ek olarak termal macun da yenileyin derim. Genişletmek için tıkla... Karta zarar vermekten korkuyorum düşünmüştüm.
mrcek98 Megapat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 Bu temizlik kaç aylık periyotlarla yapılmalı sizce?
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 22 Ekim 2020 #13 mrcek98 dedi: Bu temizlik kaç aylık periyotlarla yapılmalı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben 7 aydır temizlemiyordum.
mrcek98 dedi: Bu temizlik kaç aylık periyotlarla yapılmalı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben 7 aydır temizlemiyordum.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 22 Ekim 2020 #14 Fanları çıkarıp temizlemeniz daha rahat olur bence. Eğer dikkatliyim bu işte derseniz arka kapağıda vidaları ile çıkartın ve orayıda temizleyin. Elektrikli süpürge ile içindeki bütün tozu alamazsınız.
Fanları çıkarıp temizlemeniz daha rahat olur bence. Eğer dikkatliyim bu işte derseniz arka kapağıda vidaları ile çıkartın ve orayıda temizleyin. Elektrikli süpürge ile içindeki bütün tozu alamazsınız.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Ekim 2020 #15 Termal macun, fön makinesi (soğuk) bir şekilde yapabilirsiniz. Dış fırçası gibi bir şeyle üstündeki tozları temizleyebilirsin.
Termal macun, fön makinesi (soğuk) bir şekilde yapabilirsiniz. Dış fırçası gibi bir şeyle üstündeki tozları temizleyebilirsin.