Ekran Kartı Neye Göre Alınır?

Bende diyorum ki Bit değerini dikkate aldığın ve seçimini ona göre yaptığın bir örnek verirsen daha net olur.
Öyle bir şey yok hocam. Hala nasıl anlamış değilsiniz şaşırdım. Alınırken en başta mimarisi ve GPU'su önemlidir. Bit değeri değil, bit daha sonra gelir.
Sen GTX980 256bit almazsın, GTX1060 192bit alırsın. Zıt düşüncede değilim. Bit, önce gelmez! Fakat önce gelmez diye de önemsiz diyemeyiz.

Önemli olduğu konu ne peki ? Önemli diyorsun ama neden onu söylemiyorsun. Bana kanıtla haklısınız diyeceğim zaten. Amacım muhalefet olmak değil. Sadece doğruyu öğrenmek.

Önemli olduğu konu ne peki ? Önemli diyorsun ama neden onu söylemiyorsun. Bana kanıtla haklısınız diyeceğim zaten. Amacım muhalefet olmak değil. Sadece doğruyu öğrenmek.
Bit, verinin geçiş yapacağı yolun genişliğidir. Ne kadar yüksek olursa, o yol o kadar genişler. Sanırım buna önemsiz diyemeyiz değil mi?

@apesh1t Bakın ben somut bir örnek gösterin diyorum. Kağıt üstünde yazan yazılar tabi ki dah hoş ama performans noktasında ne kadar etki ediyor bunu soruyorum.

Ekran Kartı alırken:
1-) Paranıza
2-) Işlemcinin darboğaz edip etmemesine
3-)PSU'nun verebildiği güç değerine
dikkat etmelisiniz.
Hatta temiz ikinci el bulursanız 950 fiyatına 970 falan denk getirebilirsiniz.
Ekran kartımda problem var yükseltmek istiyorum yardımcı olurmusun

Velhasıl arkadaş sorduğu sorunun cevabını alamadı diyebiliriz.

Parana göre alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…