Ekran Kartı No Signal Hatasını Neden Verir?

TAL0S

Hectopat
Yer
Manisa Merkez
Arkadaşlar ekran kartımda sorun varmış servise gönderdim. No signal hatası neden verir ekran kartı ya değişim ya iade olacak dediler ama kullanıcı hatasıysa kart size geri gelir dediler.
Nasıl kullanıcı hatası olabilir?

Kartı alıp çaat diye yere vurmadıysanız ne gibi bir kullanıcı hatası çıkaracaklar merak ediyorum. Kart arızalanmış belli. Sizinle benzer süreci yaşıyorum şuan. İade alırsam bundan sonra AMD kart almam.

Beyler kartı aldım Sapphire Pulse 5700xt daha yeni PC taktım no Signal hatası veriyor uzun oynamalar da itopya dedi ki kartta problem var servise yollucaz değişimse değişim iade işe iade edilir para dediler kullanıcı hatası çıkarsa kart size gönderilir dediler kullanıcı hatası değildir değil mi ?
Ya ben
İade alırsam Rtx 2070 alayım diyorim

Kullanıcı hatası çıkması için bir neden yok ortada, umarım problem lehinize çözülür. Farklı driverler ile deneme yapmış mıydınız?

Kullanıcı hatası çıkması için bir neden yok ortada, umarım problem lehinize çözülür. Farklı driverler ile deneme yapmış mıydınız?
Sorun kartta dediler bro. Herşeyi denedim zaten işin kötü yanı ne biliyor musun işlemciyi de istediler kargoda pinleri yamuldu )

Geçmiş olsun hocam talihsizlik yaşamışsınız, bende yeni aldığım sistemde problemler yaşadım. Can sıkıcı oluyor maalesef.

İjsallah

Düzelir inşallah. Nereden aldınız
Ben farklı sitelerden parçaları toplayarak kendim montajladım, daha sonra aniden kapanma kitlenme gibi sorunlar yaşadım. Sorunun kaynağını bulmak epey uğraştırdı ve sonra ekran kartından olduğu ortaya çıktı. Servise gönder, iade al, farklı kart al, tüm bunlar olurken yeni sistem kartsız kalsın ve kullanamadan bekle, can sıkıcı elbette.

Uyumsuzluk olabilir desteklemiyo olabilir çoğu şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…