E erdem28 Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #1 Merhaba arkadaşlar Gigabyte GTX1060 G1 ekran kartım var yazılımında Overclock özelliği var devreye alsam herhangi bir zararı olur mu?
Merhaba arkadaşlar Gigabyte GTX1060 G1 ekran kartım var yazılımında Overclock özelliği var devreye alsam herhangi bir zararı olur mu?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Şubat 2018 #2 Dozunda, bilinçli bir şekilde yapıldığı sürece zararı yoktur.
E erdem28 Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #3 Jira dedi: Dozunda, bilinçli bir şekilde yapıldığı sürece zararı yoktur. Genişletmek için tıkla... Onu ben ayarlayamıyorum OC Mode basınca OC oluyor
Jira dedi: Dozunda, bilinçli bir şekilde yapıldığı sürece zararı yoktur. Genişletmek için tıkla... Onu ben ayarlayamıyorum OC Mode basınca OC oluyor
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2018 #4 MSI Afterburner ile ayarlayabilirsiniz.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 2 Şubat 2018 #5 OC modu açarak yaparsanız zararı olmaz. Ama ince ayar yapacağım voltaj değerleri ile oynayacağım derseniz ekran kartını yakıp elinizde kalabilir.
OC modu açarak yaparsanız zararı olmaz. Ama ince ayar yapacağım voltaj değerleri ile oynayacağım derseniz ekran kartını yakıp elinizde kalabilir.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Şubat 2018 #6 Üretici programı üzerinden otomatik yapılı OC kullanabilirsin. Sıkıntı olmaz. Bilginiz yoksa manuel yapmayın.
Üretici programı üzerinden otomatik yapılı OC kullanabilirsin. Sıkıntı olmaz. Bilginiz yoksa manuel yapmayın.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2018 #7 painkiller dedi: OC modu açarak yaparsanız zararı olmaz. Ama ince ayar yapacağım voltaj değerleri ile oynayacağım derseniz ekran kartını yakıp elinizde kalabilir. Genişletmek için tıkla... Voltajla oynanmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum.
painkiller dedi: OC modu açarak yaparsanız zararı olmaz. Ama ince ayar yapacağım voltaj değerleri ile oynayacağım derseniz ekran kartını yakıp elinizde kalabilir. Genişletmek için tıkla... Voltajla oynanmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 2 Şubat 2018 #8 Shimada Sensei dedi: Voltajla oynanmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğim gibi. O kısımlara girmediği sürece rahatlıkla OC mod üzerinden yapabilir.
Shimada Sensei dedi: Voltajla oynanmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğim gibi. O kısımlara girmediği sürece rahatlıkla OC mod üzerinden yapabilir.
A Atakanus Hectopat Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #9 Ömrü kısaltıyor diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 2 Şubat 2018 #10 Markaların kendi yazılımlarındaki tek tık ile yapılan OC modları çok hafif dokunuşlardır, herhangibir zararı olmaz.
Markaların kendi yazılımlarındaki tek tık ile yapılan OC modları çok hafif dokunuşlardır, herhangibir zararı olmaz.