B BaDMert Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Merhaba 420TL aşağı ekran kartı önerir misiniz ben hep kararsız kalıyorum bildiğiniz ucuz ekran kartları varsa yazın iyi günler... Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Merhaba 420TL aşağı ekran kartı önerir misiniz ben hep kararsız kalıyorum bildiğiniz ucuz ekran kartları varsa yazın iyi günler...
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 20 Ocak 2021 #2 İkinci el RX 550 bakabilirsiniz.
B BaDMert Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 AkınC dedi: İkinci el RX 550 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sıfır almayı düşünüyorum ama yinede teşekkürler
AkınC dedi: İkinci el RX 550 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sıfır almayı düşünüyorum ama yinede teşekkürler
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Sıfır olarak bu bütçeyle düzgün bir ekran kartı bırakın almayı bulamazsınız. İkinci el kartlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Sıfır olarak bu bütçeyle düzgün bir ekran kartı bırakın almayı bulamazsınız. İkinci el kartlara yönelmenizi tavsiye ederim.
B BaDMert Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 AkınC dedi: İkinci el RX 550 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HEM 2.ELDE BİLE BAKTIĞIMDA 500 TL Berkay058 dedi: Sıfır olarak bu bütçeyle düzgün bir ekran kartı bırakın almayı bulamazsınız. İkinci el kartlara yönelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... önerebileceğiniz bi ekran kartı var mı? ikinci el eşyalara hiç güvenmiyorumda
AkınC dedi: İkinci el RX 550 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HEM 2.ELDE BİLE BAKTIĞIMDA 500 TL Berkay058 dedi: Sıfır olarak bu bütçeyle düzgün bir ekran kartı bırakın almayı bulamazsınız. İkinci el kartlara yönelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... önerebileceğiniz bi ekran kartı var mı? ikinci el eşyalara hiç güvenmiyorumda
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 20 Ocak 2021 #6 BaDMert dedi: sıfır almayı düşünüyorum ama yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anladım, keşke konu başlığına belirtseydiniz. Yine de o bütçede sıfır, günümüzde iş görecek bir kart mümkün değil. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ilan 450 TL. Bulduğunuz 500 TL'lik ürünü de pazarlıkla alabilirsiniz sahibinden'deki kişiye GET ilanı açtırarak.
BaDMert dedi: sıfır almayı düşünüyorum ama yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anladım, keşke konu başlığına belirtseydiniz. Yine de o bütçede sıfır, günümüzde iş görecek bir kart mümkün değil. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ilan 450 TL. Bulduğunuz 500 TL'lik ürünü de pazarlıkla alabilirsiniz sahibinden'deki kişiye GET ilanı açtırarak.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 20 Ocak 2021 #7 R7 240 veya 250 bakabilirsin ikinci el. Sıfır gerçekten zor.
1 180191 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #8 Hocam merhabalar, 420TL'ye alacağınız sıfır ekran kartlarından hayır gelmez. Yeni çıkacak olan GT 1010'u bekleyin derim.
Hocam merhabalar, 420TL'ye alacağınız sıfır ekran kartlarından hayır gelmez. Yeni çıkacak olan GT 1010'u bekleyin derim.