Ekran kartı önerisi bütçe 2000 TL

Vallahi hocam tek atımlık param var onu da denk getireyim istiyorum o yüzden gerek dediğim özellikleri karşılayacak gerekse bana soğutma konusunda yazılım konusunda sorun yaşamayacak bir kart arıyorum

Bütçe yükseltme işin içine girerse 1 ay beklemem gerekir oda en iyi ihtimal

Verdiğim linkteki Sapphire Pulse 5500XT 8GB model kartı ben kullanıyorum 50 gündür. Sapphire AMD kartlarında oldukça iyi iş yapıyor MSI ve Asus'a göre. Soğutma olarak oldukça iyi şu anda 3 saattir yükte, ortalama sıcaklığı burada. Diğer kartları bizzat kullananlar da gösterebilir. AMD ise Sapphire veya Gigabyte, Nvidia ise Asus veya Msi tercih etmeniz bir nebze daha iyi olur.

Screenshot_11.png

Mevcutta kullandığım ASUS TUF B450 PLUS GAMING anakartı, yeni değiştirdiğim RX570 ekran kartımı ve XPG DDR4 3000 8gbx2 DR41 RGB RAM'lerimi buradan aldım.

Daha dün de MSI B450 GAMING PRO Carbon AC anakart ve MSI 23.6 MSI Optix G24C4 siparişi verdim.
Bazen öyle güzel fiyatlar yapılıyor ki, iyi ki bu siteyi herkes bilmiyor diyorum. :)
sıkıntı yok on numara site. :)

Ne dersin 5500 XT 8 GB ile bu iş olur mu? En azından 1080P Ultra'da oyun oynarım diye düşünüyorum.
Verdiğim linkteki Sapphire Pulse 5500XT 8 GB model kartı ben kullanıyorum 50 gündür. Sapphire AMD kartlarında oldukça iyi iş yapıyor MSI ve ASUS'a göre. Soğutma olarak oldukça iyi şu anda 3 saattir yükte, ortalama sıcaklığı burada. Diğer kartları bizzat kullananlar da gösterebilir. AMD ise Sapphire veya Gigabyte, NVIDIA ise ASUS veya MSI tercih etmeniz bir nebze daha iyi olur.

Eki Görüntüle 567662

Hocam oyun deneyimlerin nedir gerek 1080P gerek deneyebildiysen 2K?

Ne dersin 5500 XT 8 GB ile bu iş olur mu? En azından 1080P Ultra'da oyun oynarım diye düşünüyorum.

Şu başlıkta kendi yaptığım benchmarkları, deneyimlerimi vb. paylaştım. 1722 TL için oldukça iyi, eğer Nvidia düşünüyorsanız f/p olarak tek alternatifiniz 2000 bandında bulabilirseniz 1660 Super olsun.

Şu başlıkta kendi yaptığım Benchmark'ları, deneyimlerimi vb. paylaştım. 1722 TL için oldukça iyi, eğer NVIDIA düşünüyorsanız F/P olarak tek alternatifiniz 2000 bandında bulabilirseniz 1660 Super olsun.

Teşekkürler hocam hemen inceliyorum.

Dostum canavar gibi kart. Tabiki alınır. Ben de 5500XT alacaktım ama nedense Sapphire markasının Nitro+ serisini beğeniyorum ve onlarda pahalı oluyor. Sırf bu yüzden 1650 Super alıp geçtim. Hem de İncehesap cuma kampanyasından 1.520₺ ye. :D

Yalnız 5500XT nin oyun hediyelerini kaçırman iyi olmamış :)

Dostum canavar gibi kart. Tabiki alınır. Ben de 5500XT alacaktım ama nedense Sapphire markasının Nitro+ serisini beğeniyorum ve onlarda pahalı oluyor. Sırf bu yüzden 1650 Super alıp geçtim. Hem de İncehesap cuma kampanyasından 1.520₺ ye. :D

Yalnız 5500XT nin oyun hediyelerini kaçırman iyi olmamış :)

1650 Super 1520 TL ideal bir fiyatmış hayırlı olsun. Yalnızca Vatan'da 8GB olanın fiyatına İtopya 4GB modelini satıyor 🤣

1650 Super 1520 TL ideal bir fiyatmış hayırlı olsun. Yalnızca Vatan'da 8GB olanın fiyatına İtopya 4GB modelini satıyor 🤣
Aynen aynen çok iyi fiyata aldım. O linki de oyun hediyeleri olayı için bıraktım aslında. :)

Geçen cuma Asus Rog Strix RTX2060 6GB 2.999₺ den satıldı. Alsam mı almasam mı derken, 1650 Super' i daha yeni aldığım aklıma gelince boşverdim. :D
Bu teknoloji çok pis bir şey...

Aynen aynen çok iyi fiyata aldım. O linki de oyun hediyeleri olayı için bıraktım aslında. :)

Geçen cuma Asus Rog Strix RTX2060 6GB 2.999₺ den satıldı. Alsam mı almasam mı derken, 1650 Super' i daha yeni aldığım aklıma gelince boşverdim. :D
Bu teknoloji çok pis bir şey...

Olsun şimdi RTX 2060 almak yerine gelecekte yeni AMD, Nvidia modelleri çıkınca elindekini satıp üzerine koyarsın. Hem son AMD 5000 serilerinin 7nm olduğuna bakarsak (RX 500'ler ve RTX'ler 12nm iken) bir sonraki nesil Nvidia ekran kartları da bu açıdan avantajlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı