Ekran kartı önerisi

Ventus serisi ısınma sorunu var diye biliyorum.

Bir arkadaşın Vatan Bilgisayar'daki yorumu;
Alacaklar için inceleme yapmak istedim. Faydası dokunur diye. Öncelikle kart sessiz ve serin çalışmakta. FurMark testi yaptığımda kart maksimum 72 dereceye çıktı. Fakat şöyle bir durum var kart MHz değerlerini incelediğimde fabrika çıkışı olan 1710 MHz yerine 1900 MHz değerlerine kendi kendini otomatik hız aşırtıyor gerekli durumlarda. Bunu yaparken 72 derece olan kart gayet serin çalışmakta. Kartta maliyeti düşük olması açısından plastik arka plaka kullanılmış fakat dediğim gibi kart serin çalışmakta sorun teşkil etmiyor. Kartın tasarımı fena değil. Sadece kırmızı renk kullanılsa beyaz yerine belki daha yakışıklı olabilirmiş diye düşünüyorum. MSI kalitesini tekrar göstermiş bu yeni serisi olan Ventus modellerinde. Oyunlarda aldığım FPS değerlerini yazayım. PUBG Ultra 1080P ayarlarda 80-100 FPS arası bazen daha yükseklerede çıkıyor ama ortalama gezdiği aralık bu. Metro Exodus 1080P High ayarlar RTX High DLSS on şekilde 90 110 arası geziyor. Rainbow sixsiege zaten her türlü iyi FPS veriyor ben düşük ayarlarda kullanıyorum kart kendini yormadığı için 144 alıyorum bu yetiyor zaten benim monitör için. Kart hakkındaki görüşlerim bunlar kozmetik olarak birkaç değişiklik yapılabilir onun dışında sorunu yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı