Ekran kartı önerisi

senseyyy

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle Gigabyte GTX 1650 4 GB kullanıyorum. İşlemci ise i5 10400F. Aklımda ekran kartını değiştirme fikri var fakat işlemcime darboğaz yapmayacak güzel bir ekran kartı öneriniz var mı? Fiyat belli değil ama işlemcime göre tavsiye verebilir misiniz? Bu arada 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum grafik takıntım yoktur. Ve son olarak AMD ekran kartı önermezseniz sevinirim.

amd ekran kartı önermezseniz sevinirim yazmış arkadaş

Bütçeniz ne kadar?

Net bütçe yok şu anda. Ekran kartını sattıktan sonra ailem üstüne ekleme yapacak muhtemelen. Bende şimdiden araştırıyorum fakat darboğaz olayını falan bilmediğim için buraya yazayım dedim.

3050 ti veya 2060 alınabilir diye düşünüyorum daha çok anlayan arkadaşlar öneri yazar zaten
Aga genelde GTA Online oynuyorum da 1920x1080 çözünürlükte bide yüksek ayarlarda 2060 veya düz 3050'de olabilir. Fazla ısınmaz değil mi?

Net bütçe yok şu anda. Ekran kartını sattıktan sonra ailem üstüne ekleme yapacak muhtemelen. Bende şimdiden araştırıyorum fakat darboğaz olayını falan bilmediğim için buraya yazayım dedim.

Aga genelde GTA Online oynuyorum da 1920x1080 çözünürlükte bir de yüksek ayarlarda 2060 veya düz 3050'de olabilir. Fazla ısınmaz değil mi?

Sanmıyorum hocam 2060 daha iyi bir seçim olur 3050'nin karşısında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı