Uzun zamandır bir sistem toplamak kafamda vardı birkaç parça internetten baktım cebime uygun fakat bu anakarta ne tarz bir ekran kartı takmam gerektiği konusunda kararsızım bu yeni RTX'li ekran kartlarından düşünüyorum ama bütçem 3000 üstü modeller için uygun değil bu birkaç parçayla uyumlu çalışacak FPS oyunlarda yüksek FPS'ler alabileceğim bir ekran kartı önerir misiniz bana. https://www.hepsiburada.com/amd-ryz...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
SSD Team 512 GB seçildiğinde 21,232 TL'ye düşüyor fiyatı.
Dostum hazır sistem isteseydim konu açmazdım toplama olarak düşünüyorum bilgisayarı çeşitli sitelerde zaman zaman indirimler falan oluyor parçaları indirimli getirebilirsem bütçemin altında bir fiyatta yüksek kalite bir bilgisayarım olabilir sanırım ayrıca acelem yok bu yıl içinde toparlayacağım yavaş yavaş.
Şu an parçaları tek tek topladığınızda önerdiğim hazır sistemden daha kötü bir sistem toplamış olursunuz, bilginiz olsun. Önerdiğim sistemin parçaları tek tek toplandığında fiyatı 26K'yı geçiyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi sistem. Öyle olmasa önermezdim zaten.