Ekran Kartı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

Taha Enes Baykurt

Ziyaretçi
Merhaba millet size bir ekran kartı soracağım;

SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 433 TL

Sizce iyi mi?

Bütcem en fazla 450 TL. Sistem özelliklerim; İntel Core i7-3770 Cpu @ 3.40 ghz 8 GB RAM.
Daha iyisini bulabilir miyim yoksa bu yeni ve eski oyunlar için iyi mi?

- - - Güncellendi - - -

Yanında da benim güç kaynağım iyi değilse bunu almayı planlıyorum buda iyi midir ?

Everest P.D. M1000A2-YY 1000W 80 Plus+13,5cm Fan Power Supply 268 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
1000W PSU'nun olması size fayda getirmez. Önemli olan sisteme yetecek derecede güç aktarması ve elektrik tasarrufu olması için 80+ veya üstü sertifikaya sahip olmasıdır. Corsair, Aerocool, FSP, OCZ gibi bilindik firmalar tavsiyemdir. Ekran kartı konusunda iyi bir tercih lakin ASUS öneririm.

Ekran kartı seçiminiz iyi ama güç kaynağı olmamış benim tavsiyem Corsair'den yana malzemeleri kaliteli oluyor ve verimlilik açısından çok iyi

ayrıca ekran kartı için şunuda önerebilirim VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

şuan %8 indirim ile 540 tl görünüyor fakat her hafta sonu tüm ürünlerde %25 indirim oluyo buna göre (587*25%=146) yani %25 indirimi 146 tl yapıyo 587-146 = 441 ozaman 441 TL' ye alabilirsin eğer bekleyebilirsen bazen %30 indirimde yapıyolar.

Recepbeyinde sürekli dediği birşeyi bende burdan yazmak isterim ekran kartlarında RAM önemli değildir önemli olan GPU'su dur yani işlem çekirdeği birde yine recep bey'in söylediği ekrna kartları alırken soldan 2. rakama bakmanız 1 ile 5 arasındaki ekran kartları giriş 5 ile 6 orta seviye 7 ve 8 üst 9 seride en üst ekran kartı modelleridir. sizin seçtiğiniz 7850 2 rakamı 8 yani işinizi çok iyi bir şekilde görücektir benim önerdiğim OverClock'lu versiyonu yani GPU'su sizin seçtiğinizde daha iyi tabi karar sizin

ayrıca şuan sisteminizde kullandığınız güç kaynağını söyleyebilirmisiniz marka model olarak.

eğer bütçede sıkıntı yoksa VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER
yada VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER
önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…