Ekran kartı önerisi

Bütçe
Belirsiz...

SAM1903

Decapat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
MUHASEBE
Selam arkadaşlar, i5 11400F işlemcim var mevcutta 1050 Ti takılı darboğaz oluyor darboğaz yapmayacak bir kart almak istiyorum çok bir bütçem yok tek tercihim darboğaz yapmasın 2. el sıfır fark etmez önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

4060-3060 TI-3070 öneririm. AMD kart önermem zaten düşük bütçen var ise 6000SERIsi bir AMD kart almak zorunda kalırsın AMD ekran kartı önermem hocam.

Hocam o ekran kartı darboğaz yapmaz ki. Siz işlemci için Max verimliliği verebilecek ekran kartını mı soruyorsunuz?

4060-3060 TI-3070 öneririm. AMD kart önermem zaten düşük bütçen var ise 6000SERIsi bir AMD kart almak zorunda kalırsın AMD ekran kartı önermem hocam.

Kullanan her arkadaşım yakınlarım bir süre sonra küçükte olsa problem yaşıyor daha iyi performans veriyor diye AMD gazına gelip almayın.

Neden önermiyorsun çok merak ettim bilgisiz gibisin.

Kullanan her arkadaşım yakınlarım bir süre sonra küçükte olsa problem yaşıyor daha iyi performans veriyor diye AMD gazına gelip almayın.

RX 500 serisi mi kullanıyor arkadaşların? Yine firmaya salladı iğreniyorum sizlerden.

Yeni nesil AMD kartlara diyeceğim yok(7000) serisi ama eski kartlarında çok problem yasadım.

Hocam o ekran kartı darboğaz yapmaz ki. Siz işlemci için Max verimliliği verebilecek ekran kartını mı soruyorsunuz?

Hocam arkadaşımda i5 10400 F var aynı oyunda 300 küsur FPS alıyor ben aynı ayarlarla 190 üzerine çıkamıyorum ekran kartı düşüklüğünden ötürü darboğaz yapmıyor mu?

Ben iki tarafada aynı mesafedeyim sadece öneri istiyorum arkadaşlar hiçbir markayı kötülemenize gerek yok geçmişte NVIDIA da kullandım AMD de çok AMD daha çok kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım NVIDIA da da yaşamadım uygun bütçeli sistemimden Max performans alabileceğim bir kart arıyorum öneri verirseniz sevinirim.

Hocam, bu işlemci ile 3060 Ti iyi gider ama 2. el bakın, ben 3060 Ti kullanıyorum ve bu işlemci ile çok memnunum. Bu arada darboğaz yaşamıyorsunuz. Sadece ekran kartınız güçsüz. Darboğaz olması için işlemciniz daha güçsüz olması lazım, fakat sizinki tam tersi; işlemciniz güçlü, ekran kartınız güçsüz.

Rx580 den 6700xt ye geçtim. Nvidia nın kalitesine lafım yok. Bu iki kartta 1-2 kez 580 de wattman aldım. 6700xt de herhangi bir sorun yaşamadım. Forumda wattman yüzünden 3060ti alan arkadaşın bi ara oyunlarda siyah ekran sorunu yaşadığını gördüm. Sorsan yalnızca amd de oluyor bu olay denir. Kullanım amacı ve bütçeye göre amd de nvidia da alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…