Ekran kartı önerisi

@Noyan_TR01
DDR4'ten 5'e geçmeye karar verdim bazı parçaları aldım. anakart işlemci ve RAM. B650+R5 7500F+32 GB 6000 MHz eski sistemimden PSU ekran kartı ve sivi soğutma kaldı. 3060 Ti var ve 4070 düşünüyorum ilerleyen zamanda fakat bir yandan da 7800XT gözüme ilişti. Ama eskiden 6700XT kullanmıştım sürekli sorun yaşadım oyunda. CS oynuyorum sadece. Bu yuzden biraz temkinli gidiyorum. Model olarak ne alacağımı daha düşünmedim ayrica tavsiye alabilirim sizden modeller konusunda öncelikli olarak AMD mi NVIDIA mi? İkinci olarak modellerden hangisi? Iyi seneler.

@Noyan_TR01
DDR4'ten 5'e geçmeye karar verdim bazı parçaları aldım. anakart işlemci ve RAM. B650+R5 7500F+32 GB 6000 MHz eski sistemimden PSU ekran kartı ve sivi soğutma kaldı. 3060 Ti var ve 4070 düşünüyorum ilerleyen zamanda fakat bir yandan da 7800XT gözüme ilişti. Ama eskiden 6700XT kullanmıştım sürekli sorun yaşadım oyunda. CS oynuyorum sadece. Bu yuzden biraz temkinli gidiyorum. Model olarak ne alacağımı daha düşünmedim ayrica tavsiye alabilirim sizden modeller konusunda öncelikli olarak AMD mi NVIDIA mi? İkinci olarak modellerden hangisi? Iyi seneler.
4070 olabilir.

4070 gayet tatmin edecektir bütçe konusunda sorun yoksa 4070 bütçe yoksa 7800XT de üzmez.

GTX 960 Black Edition ile rahatlıkla CS 2 oynamış biri olarak ekran kartınızı değiştirmenizi önermiyorum.

Son düzenleme:
@Noyan_TR01
DDR4'ten 5'e geçmeye karar verdim bazı parçaları aldım. Anakart işlemci ve RAM. B650+R5 7500F+32 GB 6000 MHz eski sistemimden PSU ekran kartı ve sivi soğutma kaldı. 3060 Ti var ve 4070 düşünüyorum ilerleyen zamanda fakat bir yandan da 7800XT gözüme ilişti. Ama eskiden 6700XT kullanmıştım sürekli sorun yaşadım oyunda. CS oynuyorum sadece. Bu yuzden biraz temkinli gidiyorum. Model olarak ne alacağımı daha düşünmedim ayrica tavsiye alabilirim sizden modeller konusunda öncelikli olarak AMD mi NVIDIA mi? İkinci olarak modellerden hangisi? Iyi seneler.

Bütçeniz nedir hocam ne kadar zorlayabilirsiniz? Ayrıca bu tip durumları kolaylıkla finanse edebiliyor musunuz ?

RX 7800 XT 10 oyundan 8'inde daha iyi performans veriyor RTX 4070'in üstün olduğu noktalar sadece ışın izleme teknolojisi onda da en fazla verdiği fark 15 FPS kısacası pek parasını hak etmiyor muadili varken, eğer diyorsanız ki ben video editörü değilim oyun geliştirmiyorum, o zaman NVIDIA almanın pek bir manası kalmıyor.
Ama eğer ki maddi durumum benim iyi diyorsanız bana kalırsa 5060 Ti'yi bekleyin.

Benim önerilerim.

Genel olarak iyi bir parça soğutmasıyla kendini kanıtlamış bir firma.

Şiddetle tavsiye ederim, bu paraya değer, param olsa bunu alırdım şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı