Ekran kartı önerisi

onceki kartım da red devil 6700xt idi.. ama bir türlü oyun oynarken çok çökmeler yaşadım..

Sorun değil bekleyebilirim. Anakartımla bir uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım peki MSI B650 Gaming Plus.

Yok sorun olmaz önemli olan işlemci ekran kartı uyumu. Uyumundan kasıtsa biri diğerinden çok daha fazla güçlü olursa ki genellikle ekran kartı daha güçlü olur darboğaz yaşanmaya başlar. Model seçimi yaparken o zaman ki kartlara göre uygun bir model seçebilirsiniz.

Onceki kartım da Red Devil 6700XT idi. Ama bir türlü oyun oynarken çok çökmeler yaşadım.

Teknoloji işi şans işi hocam NVIDIA kısmında da problemi olan arkadaşlarımız var, sertifikalı sürücüleri indirin gerekmedikçe O.C. Undervolt gibi müdahaleler yapmayın adrenalin yazılımını çok kurcalamayın üretim hatası olmadıkça problem olmaz, ayrıca Sapphire'de iyi bir markadır soğtuma performansı ile ünlüdür tercih edebilirsiniz.

Ama uyarıyorum eğer param var benim durumum iyi diyorsanız çok performans fanteziniz yoksa 7800XT veya 4070 mantıklı seçenekler değil, en mantıklısı ve uygun olanı 5060 Ti ve 5070 Ti'yi beklemek, sonuç olarak 3060 Ti dediğimiz kart halen performans kralı bir kart.

Ventus serisi parasını hak etmiyor.

Son düzenleme:
benim oc gibi bir derdim yok 5 serisini bekleriz tabii o da ne kadar olur çıkana kadar bizim memlekette o da yrı bir konu kur yerinde durmuyor sonuçta.

Benim OC gibi bir derdim yok 5 serisini bekleriz tabii o da ne kadar olur çıkana kadar bizim memlekette o da yrı bir konu kur yerinde durmuyor sonuçta.

Paranızın değerini korumak için öncelikli olarak altına yönelebilirsiniz, dolar alırsanız Amerikan enflasyonundan etkilenebilirsiniz, veya bilginiz varsa farklı yatırım araçlarını kullanabilirsiniz, bu sayede paranızın kıymeti dolar/tl'ye oranla binlerce hatta yüz binlerce kat değerini koruyacaktır zamanı geldiğinde paranızı çevirir istediğiniz 5000 serisi kartı alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…