Ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan nowe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 667
Şu anda 3060 Ti kullanıyorum ileriye dönük ekran kartı güncellemesi yapmak gibi bir niyetim var. 4070 Ti mi 4070 Ti super mi yoksa biraz daha bekleyip 5000 serisi mı tercih etmeliyim?

RTX 5000 serisi 2024'ün sonbaharı gibi çıkacak. Tabii o zaman piyasanın ve sizin durumunuzun ne olacağını bilemeyiz. Ben şimdi alıp işi garantiye alayım 4070 Ti super alayım derseniz onu, yok ben 5000 serisini beklerim o zaman bir şekilde alırım derseniz öyle yapın. Ancak iş sadece para değil. CPU ve PSU'nuz kaç W ve hangi marka.

4070 Super al ya da RTX 5000 serisini bekle. VRAM'i 12 GB olsa da Super serileri arasında düz modeline göre en büyük performans sıçramasını o kart yarattı. Fiyatı da fena değil.
Hocam sizce bu model nasıl Nvdia kartlarını fazla bilmiyorum.

Hocam sizce bu model nasıl Nvdia kartlarını fazla bilmiyorum.

Düz 4070 bu o kadar para verilmez. Daha ucuza Super olanı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alabiliyorsan RTX 4070Ti Super al tabiki. %50 daha fazla performans verecek görünüyor.

Screenshot_1.jpg

Şu anda 3060 Ti kullanıyorum ileriye dönük ekran kartı güncellemesi yapmak gibi bir niyetim var. 4070 Ti mi 4070 Ti super mi yoksa biraz daha bekleyip 5000 serisi mı tercih etmeliyim?

3060 Ti neyinize yetmiyor da 4070 Ti'ye geçmek istiyorsunuz :D Sizin en az 6000 hatta 7000 serisine kadar yolunuz var. Keyfinize bakın. Super serisini şahsen bizim satıcılar düz modellerle aynı parada tutacaklarını sanmıyorum :D

Düz 4070 bu o kadar para verilmez. Daha ucuza Super olanı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 26 bin neredeyse 900 dolar ediyor. Biz aynı paraya gelip düzler düşecek diye sevinirken düzler aynı parada kaldı super daha fazla paraya çıktı. Ayrıca 3060 Ti ile arasında şahsen %20 olur diye düşünüyorum.

Alabiliyorsan RTX 4070 Ti Super al tabii ki. %50 daha fazla performans verecek görünüyor.

Eki Görüntüle 2094517

Hocam o verilere güvenemedim şahsen. 7900XT nasıl daha güçlü olabiliyor 4070 Ti Super'e karşı? Ayrıca 3080 nasıl 4070'den daha güçlü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı