Ekran kartı önerisi

SabriFRT

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Elimde ki sisteme uygun darboğaz yapmayacak ekran kartı önerebilir misiniz? Şu anda en fazla ekran kartı yenileyebilirim. 2. el olarak almayı planlıyorum. Sistemim; i5 6600K, ASUS Prime Z270-A, HyperX Fury 2x8 2400 MHz RAM, Dark sıvı soğutma ve 600W PSU. Şu an ekran kartı olarak ASUS ROG STRIX RX 470 OC Edition kullanıyorum. CS, PUBG FIFA çok rahat oynatıyor ama CS2 de sistem yetersizliğinden oyundan atıyor. Sistemin darboğaz yapmadan destekleyeceği ekran kartlarını yazarsanız sevinirim ya da siz olsanız hangisini alırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Elimde ki sisteme uygun darboğaz yapmayacak ekran kartı önerebilir misiniz? Şu anda en fazla ekran kartı yenileyebilirim. 2. el olarak almayı planlıyorum. Sistemim; i5 6600K, ASUS Prime Z270-A, HyperX Fury 2x8 2400 MHz RAM, Dark sıvı soğutma ve 600W PSU. Şu an ekran kartı olarak ASUS ROG STRIX RX 470 OC Edition kullanıyorum. CS, PUBG FIFA çok rahat oynatıyor ama CS2 de sistem yetersizliğinden oyundan atıyor. Sistemin darboğaz yapmadan destekleyeceği ekran kartlarını yazarsanız sevinirim ya da siz olsanız hangisini alırdınız?
bütçe nedir

Hocam biraz araştırdım darboğaz yapıyor RTX 2060'da işlemci yükseltme gibi bir şansın var mı?
Şuan yok. Bende araştırdım da o.c yapıp kullananlar varmış. Alsam çok belirgin bir şekilde darboğaz olur mu acaba. Birde 8 GB lik super versiyonu var. O daha mı fazla darboğaz yapar acaba. Şimdilik alsam ilerleyen zaman da işlemci güncelleme yapsam O zamana kadar cs, pubg, fifa tarzı oyunlarda darboğaz yaşar mıyım?

5-6K bütçe varken RTX 2060 almayın. RX 6600 XT alın. Şuan darboğaz yapabilir ama ileride işlemci yükseltirsiniz sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı