zadigs Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #21 Dorzi dedi: Gayet uygun piyasadaki en iyi ekran akrtlarından birine sahip. Genişletmek için tıkla... 20 25k bandında genelde bu sistemler oluyor butun oyunları açar diye duşunuyorum dogrumu Toprak124 dedi: mükemmel ama darboğaz testi yapmadan alma eğer gerçekten fazla ise hiç bit işe yaramaz Genişletmek için tıkla... yok hocam bu pc yi aldıgımda 0 dan kurcam herşeyi monitor vs. vs. ve dar boğaz nasıl yapar nasıl yapmaz pek anlamıyorum
Dorzi dedi: Gayet uygun piyasadaki en iyi ekran akrtlarından birine sahip. Genişletmek için tıkla... 20 25k bandında genelde bu sistemler oluyor butun oyunları açar diye duşunuyorum dogrumu Toprak124 dedi: mükemmel ama darboğaz testi yapmadan alma eğer gerçekten fazla ise hiç bit işe yaramaz Genişletmek için tıkla... yok hocam bu pc yi aldıgımda 0 dan kurcam herşeyi monitor vs. vs. ve dar boğaz nasıl yapar nasıl yapmaz pek anlamıyorum
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 29 Temmuz 2024 #22 zadigs dedi: 20 25k bandında genelde bu sistemler oluyor butun oyunları açar diye duşunuyorum dogrumu Genişletmek için tıkla... Bu sistemle şuan da açamayacağın oyun yok dostum.
zadigs dedi: 20 25k bandında genelde bu sistemler oluyor butun oyunları açar diye duşunuyorum dogrumu Genişletmek için tıkla... Bu sistemle şuan da açamayacağın oyun yok dostum.
zadigs Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #23 Cid_Kagenou dedi: Bu sistemle şuan da açamayacağın oyun yok dostum. Genişletmek için tıkla... demekki dogru duşunmuşum dedigim gibi abim universiteye giderse masaustu alıcaz o zaman da bu sistemden alırım herkese yardımları için teşekkürler
Cid_Kagenou dedi: Bu sistemle şuan da açamayacağın oyun yok dostum. Genişletmek için tıkla... demekki dogru duşunmuşum dedigim gibi abim universiteye giderse masaustu alıcaz o zaman da bu sistemden alırım herkese yardımları için teşekkürler