Ekran kartı önerisi

Foxy1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, daha öncelerde konu açmıştım, ekran kartımın üstüne kola dökülmüştü, büyük ihtimalle kartım bozuldu. İşlemcim yanda olduğu için büyük ihtimalle ona bir şey olmadı, en azından öyle umuyorum yakın zamanda bilgisayarı temizletip ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim i7 10. nesil i7 10700F olması lazım, buna uygun olarak alabileceğim en iyi ekran kartı nedir, darboğaz yapmasın ve alabileceğim en iyisi olsun istiyorum. Sırayla birden fazla seçenek sunarsanız daha iyi olur, daha ucuz bir seçenek vs gibi. Bir de 8x2 Dual RAM almak istiyorum, hazır ekran kartı almışken onu da yenileyeyim istiyorum, size onda hangi markayı hızı CL değerini seçmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Eğer sistem ile ilgili daha fazla bilgi lazımsa bulmaya çalışırım şu an PC açılmıyor ama bir şekilde hallederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram önerisi için bize anakartından da bahsetmen gerek. Fakat şunu söyleyebilirim upgrade yapmışklen 16 yerine 32 gb ram almanız daha iyi olacaktır. Fiyatları da uygundur. Ekran kartı konusunda da sıfır mı bakıyorsunuz yoksa ikinci el mi? Bütçe nedir?

RTX 5070 en kötü önerebilirim ama 1080p de darboğaz yapma ihtimali var.

Ram önerisi için bize anakartından da bahsetmen gerek. Fakat şunu söyleyebilirim upgrade yapmışklen 16 yerine 32 gb ram almanız daha iyi olacaktır. Fiyatları da uygundur. Ekran kartı konusunda da sıfır mı bakıyorsunuz yoksa ikinci el mi? Bütçe nedir?
Bu işlemciye biraz fazla olur bence.

F/P olarak 9060XT, biraz daha çıkarsanız teknolojiler için 5060 Tİ 16GB alınabilir. Bütçeyi belirtirseniz daha iyi olur ama.
RTX 5070 en kötü önerebilirim ama 1080p de darboğaz yapma ihtimali var.
Anakartım H410M H 001 bütçem şuan belli değil ama fiyat performans bir ürün istiyorum sıfır olmak zorundada değil, sıfır olsa iyi olur ama ikinci elde bakarım. 5060ti bence çok fazla olur önceliğim sistemime uygun, uygun fiyatlı performanslı bir ürün.

Daha ucuza RX 7600 XT önerebilirim. Fakat 18'e çıkarsanız güzel karttır 9060XT. Ayrıca 2. el alırım derseniz RX 6900 XT'ye de bakabilirsiniz. Temiz bir tane bulursanız mükemmeldir. NVIDIA tarafında ise RTX3080 Tİ 2. elde bulunabilir. Daha yeni bişeylerden de ne kadar fiyatlarını bilmesem de 2. el 5060/4060Tİ 16 GB bakılabilir. Fakat dediğim gibi 2. el piyasaları hakkında bir bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı