Ekran Kartı Önerisi

Bana göre Nvidia daha iyi hem PhysX teknolojisi falan da kullanabılıyorsun. Hem de daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartların performansları arasında pek bir fark olmadığına göre şunu söyleyebilirim. Uzun ömür istiyorsan nVidia, Orta ömür ama 2-3 fps daha istiyorsan AMD. (Söylediklerim RX580 vs GTX1060 için geçerli değil)

1050 RX460-560'a göre patlama çatlama sahnelerinde daha başarılı. Genel olarak minimum FPS de daha önde. Maksimum da ortalama aynılar. 1050 daha mantıklı ama şu zamanda 2GB kart alınır mı o var.

Ben GTX 1050'yi önerirdim. Çünkü performans olarak daha önde. 2 GB günümüz oyunlarında bile yetersiz gelmeye başlıyor. Bu yönden de RX serisine yönebilirsin. Bence bu aralar bilgisayar toplanmaz. Ekran kartı stoklarının oturmasını bekle, öyle topla derim.

RX 560 tercih etmelisin.

Bana kalsa bütçen hangisine yetiyorsa onu tercih et aralarında pek performans farkları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…