Ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan BIÇ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.243

BIÇ

Hectopat
RX 470 mi, GTX 960 mı, GTX 970 mi, 1050Ti mı lütfen yardım edin oyunlarda yüksek ayarlarda 60 FPS'nin altına düşmesin. Fortnite'da falan kasmasın yeter.

Oynayacağım oyunlar:
GTA 5,
PUBG,
FORTNİTE,
CS:GO,
NFS

Not: Güncel nedir? Güncel olunca ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
b
RX 470 mi, GTX 960 mı, GTX 970 mi, 1050Ti mı lütfen yardım edin oyunlarda yüksek ayarlarda 60 FPS'nin altına düşmesin. Fortnite'da falan kasmasın yeter.

Oynayacağım oyunlar:
GTA 5,
PUBG,
FORTNİTE,
NFS

Bence GTX 970.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oynayacağım oyunlar:
GTA 5,
PUBG,
FORTNİTE,
NFS

Bu tercihler arasında RX 470 derdim.

Yüksek ayarlarda 60 FPS diyorsan bütçe yeterliyse GTX 1060 derim, tabi diğer sistem bileşenleride yazman gerekli, zira güç kaynağın yetersizdir vb. sorunlar çıkabilir, bunun önüne geçmek için diğer bileşenleri yazman gerekli. Bu arada uyğun fiyata RX 570-580 denk gelirse onlarda gayet güzel iş görücektir. Bu sıralar RX 5XX serisi fiyatları aşırı pahalı.

Güncel demek yeni mimariye ve yeni özelliklere sahip olan kartlardır. Yani en son seri kartlardır. Bu yazdıkların arasından en günceli GTX 1050 Ti'dır. Fakat güncellik her şeyi belirlemez. Mesela GTX 970 GTX 1050 Ti'dan daha performanslı fakat daha eskidir. Bu seçimi yaparken diğer bileşenlerine de bakmalısın. Lütfen diğer özelliklerini de yaz. GTX 900 serisi kartlar 0 olarak yok piyasada alınacaksa ikinci el uygun fiyata alınmalılar. Belirttiğin kartlar her oyunu rahat oynatır. Aralarından en performanslı olanı GTX 970 en günceli ise GTX 1050 Ti. Dediğim gibi sen bütçeni ve sistemini belirt.

Güncel demek yeni mimariye ve yeni özelliklere sahip olan kartlardır. Yani en son seri kartlardır. Bu yazdıkların arasından en günceli GTX 1050 Ti'dır. Fakat güncellik her şeyi belirlemez. Mesela GTX 970 GTX 1050 Ti'dan daha performanslı fakat daha eskidir. Bu seçimi yaparken diğer bileşenlerine de bakmalısın. Lütfen diğer özelliklerini de yaz. GTX 900 serisi kartlar 0 olarak yok piyasada alınacaksa ikinci el uygun fiyata alınmalılar. Belirttiğin kartlar her oyunu rahat oynatır. Aralarından en performanslı olanı GTX 970 en günceli ise GTX 1050 Ti. Dediğim gibi sen bütçeni ve sistemini belirt.
i5 4590 işlemci

Güncellikten yana olduğum için GTX 1050 Ti diyorum. Tabi sistemini de belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.

Oynayacağım oyunlar:
GTA 5,
PUBG,
FORTNİTE,
NFS

Hangi çözünürlük?
1080P' de yüksek ayarlarda 60 FPS'nin altına düşmesin diyorsan GTX 1060 3 GB. en kötü. Ama almışken GTX 1060 6 GB. alınmalı.
2K için GTX 1070 TI önerimdir. GTX 1070'in her oyunda yüksek ayarlarda 60 FPS üstü verebileceğini sanmıyorum. 1070 TI fazlasıyla verecektir.
4K içinse 1080 TI önerimdir. Pahalı ama hakkını veriyor.

i5 4590 işlemci
İşlemcin yazdığın bütün kartlar için yeterlidir. Fakat RX 470, GTX 960 ve GTX 970'i sıfır olarak bulamazsın. Onları ikinci el alabilirsin. GTX 1050 Ti şuan en güncel karttır. Yazdıklarının hepsi 1080P karttır. İkinci el uygun bulmadıkça RX 470, GTX 960 ve GTX 970'i alma sakın. GTX 1050 Ti alınabilir. Seni götürür. Hepsi de götürür gerçi çünkü 1080P kartlardır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı