AnonimYazar Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 96 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #21 ÇınarAkbaş dedi: 2. el olunca çok fazla performans ve fiyat fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim yaptığım hataya düşmenizi istemem ikinci el özellikle garantisiz ekran kartı almayın derim cw sorunlu oluyor genelde ÇınarAkbaş dedi: Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ekran kartı alacağım uygun ve hesaplı ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 5500xt 8gb bence f/p ürünü. Tavsiyemdir.
ÇınarAkbaş dedi: 2. el olunca çok fazla performans ve fiyat fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim yaptığım hataya düşmenizi istemem ikinci el özellikle garantisiz ekran kartı almayın derim cw sorunlu oluyor genelde ÇınarAkbaş dedi: Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ekran kartı alacağım uygun ve hesaplı ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 5500xt 8gb bence f/p ürünü. Tavsiyemdir.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #22 AnonimYazar dedi: Benim yaptığım hataya düşmenizi istemem ikinci el özellikle garantisiz ekran kartı almayın derim cw sorunlu oluyor genelde Genişletmek için tıkla... şuan ki bir çoğu sistemde cw oluyor ne yazık ki şu olayın önünü bir türlü kesemediler
AnonimYazar dedi: Benim yaptığım hataya düşmenizi istemem ikinci el özellikle garantisiz ekran kartı almayın derim cw sorunlu oluyor genelde Genişletmek için tıkla... şuan ki bir çoğu sistemde cw oluyor ne yazık ki şu olayın önünü bir türlü kesemediler
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 2 Haziran 2020 #23 CALLIST0 dedi: Reis bir şey soracağım şu an kullanmış olduğun sistem de CW sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Daha bu gün geldi ekran kartım deneyimlerime göre şu anlık yok. Bütün fanları kapatıp iyice dinledim. HDD sesi hariç başka bir ses yoktu.
CALLIST0 dedi: Reis bir şey soracağım şu an kullanmış olduğun sistem de CW sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Daha bu gün geldi ekran kartım deneyimlerime göre şu anlık yok. Bütün fanları kapatıp iyice dinledim. HDD sesi hariç başka bir ses yoktu.
ÇınarAkbaş Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-R1057NT Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #24 Furisty dedi: Arkadaşa en iyisi soralım, bütçe arttırabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Furisty dedi: Arkadaşa en iyisi soralım, bütçe arttırabilir misin? Genişletmek için tıkla... 5000-6000 civarı
Furisty dedi: Arkadaşa en iyisi soralım, bütçe arttırabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Furisty dedi: Arkadaşa en iyisi soralım, bütçe arttırabilir misin? Genişletmek için tıkla... 5000-6000 civarı
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 2 Haziran 2020 #25 ÇınarAkbaş dedi: 5000-6000 civarı Genişletmek için tıkla... Sistem için mi? (Sistem içinse konu açıp @Caner Uncu hocamı etiketleyiniz)
ÇınarAkbaş dedi: 5000-6000 civarı Genişletmek için tıkla... Sistem için mi? (Sistem içinse konu açıp @Caner Uncu hocamı etiketleyiniz)
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #26 Agent Phil Coulson dedi: Daha bu gün geldi ekran kartım deneyimlerime göre şu anlık yok. Bütün fanları kapatıp iyice dinledim. HDD sesi hariç başka bir ses yoktu. Genişletmek için tıkla... umarım olmaz tiz bir ses harici bir sıkıntısı yok ama yine de can sıkıcı
Agent Phil Coulson dedi: Daha bu gün geldi ekran kartım deneyimlerime göre şu anlık yok. Bütün fanları kapatıp iyice dinledim. HDD sesi hariç başka bir ses yoktu. Genişletmek için tıkla... umarım olmaz tiz bir ses harici bir sıkıntısı yok ama yine de can sıkıcı
ÇınarAkbaş Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-R1057NT Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #27 Furisty dedi: Sistem için mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 3 Haziran 2020 #28 CALLIST0 dedi: Şu anki bir çoğu sistemde CW oluyor ne yazık ki. Şu olayın önünü bir türlü kesemediler. Genişletmek için tıkla... Sizde CW var mı?
CALLIST0 dedi: Şu anki bir çoğu sistemde CW oluyor ne yazık ki. Şu olayın önünü bir türlü kesemediler. Genişletmek için tıkla... Sizde CW var mı?
ÇınarAkbaş Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-R1057NT Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #29 ÇınarAkbaş dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Açıkçası son 1 aydır PC bileşenlerini öğreniyorum o yüzden bu konuda çok cahilim.
ÇınarAkbaş dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Açıkçası son 1 aydır PC bileşenlerini öğreniyorum o yüzden bu konuda çok cahilim.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #30 Agent Phil Coulson dedi: Sizde CW var mı? Genişletmek için tıkla... ne yazık ki var sanırsam bir çoğu sistem de oluyor bu sorun
Agent Phil Coulson dedi: Sizde CW var mı? Genişletmek için tıkla... ne yazık ki var sanırsam bir çoğu sistem de oluyor bu sorun