Ekran kartı olmadan bilgisayar çalıştırma

RamsesJX

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir başıma gelen olaydan bıktım artık ve kasamı açtım aynı zamanda bilgisayarımı çalıştırdım ve sorunun ne olduğunu anladım. Sorunun kaynağı ekran kartının fanının dönmemesi. Bende ekran kartını söktüp anakartın tıpkı ekran kartındaki çıkışa benzer hatta aynı çıkışa sahip olan bir bölmesine bilgisayar açıldı lakin çözünürlük en düşük seviyede olarak açıldı. Bu şekilde devam etmelimiyim ? Sakıncası var mı ? Çözünürlüğü attırmalımıyım ? Galiba onboard olarak geçiyor bu şekilde bağladığımızda. Yorumlarınızı bekliyorum.

Senin bağladığın intel hd graphic sanırım çözünürlükte bir problem olmaz ama eğer oyun uynamayı düşünüyorsan onu unut.

Harici ekran kartını bilmeden kesin bir dille oyunları unut demek olmaz :D Belkide harici ekran kartı giriş seviyesi bir karttı.
Kartın fanı dönmüyor ise yeni bir fan takabilirsin. Ekran kartındaki fan güç girişini kontrol et, bir şekilde temassızlık olmuş olabilir.

Anakartındaki intel graphic 'in modelini yazarmısın. Bir de ekran kartına fan tak ama ona uyumlu fanı bulmak biraz zor olabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı