zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 7 Haziran 2021 #11 talhaa12 dedi: Bende bir de böyle bir şey var. Benim aklımda da şu var bunu vgı(anakarttaki) ya takıp 2. monitörü bunu üzerinden bağlamak ama çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bunu anakartın DVI portuna takıp VGA'ya dönüştürebilirsin. Ve ikinci bir VGA kablo var ise elinde bu şekilde olur. Ama bu çeviricilerin D I gibi ayrımları var hepsi VGA'ya sinyal veremeyebilir.
talhaa12 dedi: Bende bir de böyle bir şey var. Benim aklımda da şu var bunu vgı(anakarttaki) ya takıp 2. monitörü bunu üzerinden bağlamak ama çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bunu anakartın DVI portuna takıp VGA'ya dönüştürebilirsin. Ve ikinci bir VGA kablo var ise elinde bu şekilde olur. Ama bu çeviricilerin D I gibi ayrımları var hepsi VGA'ya sinyal veremeyebilir.
talhaa12 Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #12 zeki1981 dedi: Bunu anakartın DVI portuna takıp VGA'ya dönüştürebilirsin. Ve ikinci bir VGA kablo var ise elinde bu şekilde olur. Ama bu çeviricilerin D I gibi ayrımları var hepsi VGA'ya sinyal veremeyebilir. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağol
zeki1981 dedi: Bunu anakartın DVI portuna takıp VGA'ya dönüştürebilirsin. Ve ikinci bir VGA kablo var ise elinde bu şekilde olur. Ama bu çeviricilerin D I gibi ayrımları var hepsi VGA'ya sinyal veremeyebilir. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağol
deniz_oyuncu Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #13 talhaa12 dedi: bende birde böyle bişey var benim aklımda da şu var bunu VGI(anakarttaki) ya takıp 2. monitörü bunu üzerinden bağlamak ama çalışırmı Genişletmek için tıkla... evet çalışır ama göruntu kalitesi azalır
talhaa12 dedi: bende birde böyle bişey var benim aklımda da şu var bunu VGI(anakarttaki) ya takıp 2. monitörü bunu üzerinden bağlamak ama çalışırmı Genişletmek için tıkla... evet çalışır ama göruntu kalitesi azalır