Ekran kartı olmadan TFT oynanır mı?

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
Elimde tablet bilgisayar var. Derste not alıyorum sadece ekran kartı yok. İşlemcinin dahili ekran kartı var. TFT oynatır mı?

PC özellikleri:
Windows 10 64 Bit.
4 GB RAM.
Intel HD Graphics 620.
128MB VRAM.

İşlemci nedir?

İşlemcinize de bağlı olarak HD 620 LoL'ü ve TFT'yi hiç zorlanmadan açacaktır. Ama 4 GB RAM oldukça az ondan dolayı sorun olabilir.

Elimde tablet bilgisayar var. Derste not alıyorum sadece ekran kartı yok. İşlemcinin dahili ekran kartı var. TFT oynatır mı?

PC özellikleri:
Windows 10 64 Bit.
4 GB RAM.
Intel HD Graphics 620.
128MB VRAM.
Sisteminiz belirtilen sistem gereksinimlerini karşılıyor rahatlıkla ama 4 GB yüzünden takılmalar olabilir. Çünkü oyunu açarken Intel HD grafik biriminiz VRAM olarak RAM'i kullanacak, birde Windows kullanıyor ve oyunda kullanınca iyice tıkanır.

Tabi oyunun istediği GPU'lar 500MB olduğu için o civarda tüketmesi muhtemel.

İşlemciniz, Celeron değilse sıkıntı yok bence. (düzeltme.)

En kötü işlemci varyantı bile i3-7020U olduğuna göre bir sıkıntı olmaz.
Oyun i3 530 istiyor ve 7020U bi tık daha iyi.

İşlemci nedir?

İşlemcinize de bağlı olarak HD 620 LoL'ü ve TFT'yi hiç zorlanmadan açacaktır. Ama 4 GB RAM oldukça az ondan dolayı sorun olabilir.

Intel yazdım hocam yoksa yanlış mı yazdım.

Sisteminiz belirtilen sistem gereksinimlerini karşılıyor rahatlıkla ama 4 GB yüzünden takılmalar olabilir. Çünkü oyunu açarken Intel HD grafik biriminiz VRAM olarak RAM'i kullanacak, bir de Windows kullanıyor ve oyunda kullanınca iyice tıkanır.

Tabii oyunun istediği GPU'lar 500 MB olduğu için o civarda tüketmesi muhtemel.

İşlemciniz, Celeron değilse sıkıntı yok bence. (düzeltme.)

En kötü işlemci varyantı bile i3-7020U olduğuna göre bir sıkıntı olmaz.
Oyun i3 530 istiyor ve 7020U bir tık daha iyi.

Hocam kısaca cevabınız nedir :D denersem sistem sıkıntıya girer mi?

Intel yazdım hocam yoksa yanlış mı yazdım.
Hocam işlemciye "Intel" yazmak, "Asya kıtasında yaşıyorum." demek gibi birşey. "Bende telefon aldım ama Android" o misal, umarım anladınız. Bu arkadaşların kademesi, nesli filan oluyor.
Örnek: i7 7700
Kademesi: "i* (i3, i5, i7, i9)
Sağdan sola 4. ve 5. sayıda nesli oluyor. i3 13100 mesela 13.nesil. i5 2400'te 2. nesil.

Hocam kısaca cevabınız nedir :D denersem sistem sıkıntıya girer mi?
PC patlamaz. En kötü takılır biraz ama oynatır iyi kötü, sarmazsa silersiniz.

Hocam işlemciye "Intel" yazmak, "Asya kıtasında yaşıyorum." demek gibi bir şey. "bende telefon aldım ama Android" o misal, umarım anladınız. Bu arkadaşların kademesi, nesli filan oluyor.
Örnek: i7 7700.
Kademesi: "i* (i3, i5, i7, i9)
Sağdan sola 4. ve 5. sayıda nesli oluyor. i3 13100 mesela 13.nesil. i5 2400'te 2. nesil.

Haklısınız hocam benim hatam kusura bakmayın yazıyorum:
Intel(R) Core(tm) i5-7300u CPU @ 2.60GHz 2.71 GHz.

İşlemci nedir?

Yazdım hocam kusura bakmayın eksik yazmışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı