Ekran kartı oyun oynarken kapanıyor

akın2

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım oyun oynarken birdenbire kapanıyor ve ekranımda DisplayPort no sinyal yazısını görüyorum, bilgisayarın diğer donanımları çalışmaya devam ediyor ama görüntü alamıyorum.
Ekran kartımın temizliği ve güncellemelerini yaptım, birçok farklı yöntem denedim ama sorunun bulamadım.

Ekran kartının fanları da çalışmayı durduruyor değil mi? Sorunun ekran kartı yerine monitörde olmadığından eminsiniz?

Kapandığı sırada derecesine baktın mı? Derece söyleyebilirsen yardımcı olunabilir.
60 dereceyi göremiyorum bile 50 civarında kapanıyor ekran kartım

Ekran kartının fanları da çalışmayı durduruyor değil mi? Sorunun ekran kartı yerine monitörde olmadığından eminsiniz?
mönitörde olmadığına eminim oyunda herhangi grafik gerektiren bi durumda kapanıyor ekran kartı eskiden böyle değildi

OCCT yardımıyla Power & Ekran Kartı testi yapın. Sonuçları buraya bırakın yardımcı olalım.

OCCT yardımıyla Power & Ekran Kartı testi yapın. Sonuçları buraya bırakın yardımcı olalım.
testi yapamıyorum başlattığım anda ekran gidiyor ve sonucu göremiyorum pc yi resetlemeden ekranı açamıyorum

testi yapamıyorum başlattığım anda ekran gidiyor ve sonucu göremiyorum pc yi resetlemeden ekranı açamıyorum
bu da gösteriyor ki ekran kartı yüke girdiği anda kapatıyor kendini. ekran kartım 4 yıldır kullandığım asus rtx 3060 psu 650w bu sıkıntı bir 1 hafta önce bir anda olmaya başladı sebebini halen bulamadım

Son düzenleme:

Bende yaşıyordum bu durumu anakartımda arıza çıktı bilgisayarcıya gösterdiğimde, PSU & GPU & anakart üçünden birinde sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…