odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #11 FxILairesTR dedi: Oyun dışında stabil 50 derece iken oyuna girdiğimde 100 dereceye çıkıyor ve ekran gidiyor. Termal macun ve termal ped bakımını yeni yaptım, durum aynı. Bu sıcaklığın nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir de bu bakımı yapmadan önce de aynı mıydı onu bilmek lazım eğer bakımdan sonra olduysa soğutucuda temas etmeyen yerden dolayı olabilir.
FxILairesTR dedi: Oyun dışında stabil 50 derece iken oyuna girdiğimde 100 dereceye çıkıyor ve ekran gidiyor. Termal macun ve termal ped bakımını yeni yaptım, durum aynı. Bu sıcaklığın nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir de bu bakımı yapmadan önce de aynı mıydı onu bilmek lazım eğer bakımdan sonra olduysa soğutucuda temas etmeyen yerden dolayı olabilir.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Aralık 2021 #12 Evet testleri yaptım tekrar temizledim bidegişiklik yok. Peki benim sorum soğutu dışında herhangi bir parçası arzalansa böyle bir şey yapar mı?
Evet testleri yaptım tekrar temizledim bidegişiklik yok. Peki benim sorum soğutu dışında herhangi bir parçası arzalansa böyle bir şey yapar mı?
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #13 FxILairesTR dedi: Evet testleri yaptım tekrar temizledim bidegişiklik yok. Peki benim sorum soğutu dışında herhangi bir parçası arzalansa böyle bir şey yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmaz ise ekran kartının tam modelini yazar mısınız?
FxILairesTR dedi: Evet testleri yaptım tekrar temizledim bidegişiklik yok. Peki benim sorum soğutu dışında herhangi bir parçası arzalansa böyle bir şey yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmaz ise ekran kartının tam modelini yazar mısınız?
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Aralık 2021 #14 zotac gtx 560 ti. clementineaaşığım dedi: Hocam zahmet olmaz ise ekran kartının tam modelini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla...
zotac gtx 560 ti. clementineaaşığım dedi: Hocam zahmet olmaz ise ekran kartının tam modelini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla...
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #15 Neden kızgın attınız? Tam modelini sordum ekran kartının.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Aralık 2021 #16 Bana bir model örneği atarmısınız?