Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, resimde gördüğünüz parça, ekran kartından koptu. Ekran geliyor, kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar, resimde gördüğünüz parça, ekran kartından koptu. Ekran geliyor, kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkar mı?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 23 Nisan 2021 #2 Ekran kartının hangi bölümünden koptuğunu söylerseniz daha iyi olur. Böyle hiçbir şey söyleyemeyiz.
sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #3 Tahmin etmeye çalışıyorum...
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #4 İşte o bölümü bulamadım ama fan kablosunun takıldığı yer galiba. IDenizI dedi: Ekran kartının hangi bölümünden koptuğunu söylerseniz daha iyi olur. Böyle hiçbir şey söyleyemeyiz. Genişletmek için tıkla... 15 dk'dır çalışıyor ama ileride bir şey olabilme şansı var mı? Bu parçalardan ekran kartı üstünde bir sürü var.
İşte o bölümü bulamadım ama fan kablosunun takıldığı yer galiba. IDenizI dedi: Ekran kartının hangi bölümünden koptuğunu söylerseniz daha iyi olur. Böyle hiçbir şey söyleyemeyiz. Genişletmek için tıkla... 15 dk'dır çalışıyor ama ileride bir şey olabilme şansı var mı? Bu parçalardan ekran kartı üstünde bir sürü var.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 23 Nisan 2021 #5 Kriontex dedi: İşte o bölümü bulamadım ama fan kablosunun takıldığı yer galiba. Genişletmek için tıkla... Yerini bilmiyorsan tamirciye götür o baksın.
Kriontex dedi: İşte o bölümü bulamadım ama fan kablosunun takıldığı yer galiba. Genişletmek için tıkla... Yerini bilmiyorsan tamirciye götür o baksın.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #6 Afelyoss dedi: Yerini bilmiyorsan tamirciye götür o baksın. Genişletmek için tıkla... 15 dakikadır çalışıyor ve sıcaklığı 45 derece. Google'da geziyorum. Parçanın yerini bulduğumu söylerim ama en kötü olasılıkla ne olur?
Afelyoss dedi: Yerini bilmiyorsan tamirciye götür o baksın. Genişletmek için tıkla... 15 dakikadır çalışıyor ve sıcaklığı 45 derece. Google'da geziyorum. Parçanın yerini bulduğumu söylerim ama en kötü olasılıkla ne olur?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.426 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #7 Kriontex dedi: İşte o bölümü bulamadım ama fan kablosunun takıldığı yer galiba. 15 dk'dır çalışıyor ama ileride bir şey olabilme şansı var mı? Bu parçalardan ekran kartı üstünde bir sürü var. Genişletmek için tıkla... Direkt ekran kartının fotoğrafını atsanız.
Kriontex dedi: İşte o bölümü bulamadım ama fan kablosunun takıldığı yer galiba. 15 dk'dır çalışıyor ama ileride bir şey olabilme şansı var mı? Bu parçalardan ekran kartı üstünde bir sürü var. Genişletmek için tıkla... Direkt ekran kartının fotoğrafını atsanız.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 23 Nisan 2021 #8 Kriontex dedi: 15 dakikadır çalışıyor ve sıcaklığı 45 derece. Google'da geziyorum. Parçanın yerini bulduğumu söylerim ama en kötü olasılıkla ne olur? Genişletmek için tıkla... Dirençlerine zarar geldiyse fazla akım alıp yanabilir.
Kriontex dedi: 15 dakikadır çalışıyor ve sıcaklığı 45 derece. Google'da geziyorum. Parçanın yerini bulduğumu söylerim ama en kötü olasılıkla ne olur? Genişletmek için tıkla... Dirençlerine zarar geldiyse fazla akım alıp yanabilir.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #9 NoBMPR R8 dedi: Direkt ekran kartının fotoğrafını atsanız. Genişletmek için tıkla... Tamam fakat telefon iyi çekmiyor farkedemezsiniz büyük ihtimalle. IDenizI dedi: Dirençlerine zarar geldiyse fazla akım alıp yanabilir. Genişletmek için tıkla... O parçanın resmini atabilir misiniz?
NoBMPR R8 dedi: Direkt ekran kartının fotoğrafını atsanız. Genişletmek için tıkla... Tamam fakat telefon iyi çekmiyor farkedemezsiniz büyük ihtimalle. IDenizI dedi: Dirençlerine zarar geldiyse fazla akım alıp yanabilir. Genişletmek için tıkla... O parçanın resmini atabilir misiniz?
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 23 Nisan 2021 #10 Kriontex dedi: 15 dakikadır çalışıyor ve sıcaklığı 45 derece. Google'da geziyorum. Parçanın yerini bulduğumu söylerim ama en kötü olasılıkla ne olur? Genişletmek için tıkla... En kötü olasılıkla PC kapanır ama parça yerini bilmiyorsan sorunu sadece deneyerek bulabilirsin.
Kriontex dedi: 15 dakikadır çalışıyor ve sıcaklığı 45 derece. Google'da geziyorum. Parçanın yerini bulduğumu söylerim ama en kötü olasılıkla ne olur? Genişletmek için tıkla... En kötü olasılıkla PC kapanır ama parça yerini bilmiyorsan sorunu sadece deneyerek bulabilirsin.