Bilgisayarcı kıl herif haklıda korkup test etmedi haklı adamcağız esnaf zaten. Ben anakartın ekran kartını tanımadığını düşünüyorum anakartın namı bu zaten. Şimdi kara kara düşünüyorum PSU yetmedi ve boşta 1 pin kaldığı için mi tanımadı ( daha önce bundan dolayı sorun yaşadım HD 6750 ekran kartımada 6 pin girişini yapmadığım için görüntü alamamıştım ve gene onda da görüntü alamamıştım) yoksa bu çatlak mı buna sebep oldu bilmiyorum. Parayı PSU'ya vereceğim ekran kartı gene görüntü vermezse o zaman kalakalacağım. Sonra anakart değişicem ve gene görüntü alamayacağım. En kötü ihtimal bu ama çatlağı değerlendiriyorum PCB'nin hem ön hem arka yüzünde sanki kıl çıkıntısı gibi bir şey olmuş gibiydi. Lanet girsin 12 yllık mATX kasaya karttan etti beni. Şimdi ne tavsiye edersiniz ne yapayım. Kartta sorun olsa yazamazdım bu mesajı attığım PC'yi kullanıyorum. Bu kıl çıkıntısını takip ettim ama kartın ortasında kaybettim sanıyorum o deliğe giden topraklama hattı. İnşallah lanet PSU'nun 6 pin kablosu olmadığı içindir. Önerilerinizi bekliyorum.
Kart yeni PSU ile çalıştı sıkıntı yok.