Gayet normal durum.Dün NitroSense uygulamasından performans moduna aldım ve MSI Afterburner'dan baktığımda NitroSense, GPU hızına 50 MHz overclock yapmış. Buna müdahale etmeli miyim, yoksa böyle mi kalsın?
ben normal kullanımda da performans ya da turbo modunu kullanıyorıum prizdeyken sıkıntı olur muGayet normal durum.
ihtiyacı yoksa kartta zaten o değerlere gelmiyor merak etmeyin. Ama dengelide kalsa daha sağlıklı olur.ben normal kullanımda da performans ya da turbo modunu kullanıyorıum prizdeyken sıkıntı olur mu
Sıkıntı yaratmaz hocam bilinçli şekilde MHz artışı yapıyor o cihaz.ben normal kullanımda da performans ya da turbo modunu kullanıyorıum prizdeyken sıkıntı olur mu
Zararı yok.ihtiyacı yoksa kartta zaten o değerlere gelmiyor merak etmeyin. Ama dengelide kalsa daha sağlıklı olur.
Var demedim zaten, sadece işlemci hep yüksek saat hızları ile çalışacak. Ekran kartı zaten ihtiyaç yoksa yükselmiyor.Sıkıntı yaratmaz hocam bilinçli şekilde MHz artışı yapıyor o cihaz.
Zararı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.