ScipioAnatolius Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #1 3060 Max-Q laptop kullanıyorum. Ekran kartımın oyun performansını test etmek istiyorum. Aynı zamanda test eden diğer insanlarla karşılaştırabileceğim bir yer var mı?
3060 Max-Q laptop kullanıyorum. Ekran kartımın oyun performansını test etmek istiyorum. Aynı zamanda test eden diğer insanlarla karşılaştırabileceğim bir yer var mı?
C Clebris Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 355 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri •ANAKART ➤ MSI B450M-A PRO MAX •CPU ➤ AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor 3.80 GHz •RAM ➤ GSkill 16 GB DDR4 1066.4 MHz •SSD ➤ 500 GB •HDD ➤ 1 TB •GPU ➤ AMD Radeon RX 5700 Mech OC 8GB •MONİTÖR ➤ ViewSonic VX2458-MHD Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #2 UserBenchmark var. Hali hazırda test edilmiş kartlar var. Kaç fps alındığı yazıyor. Bir bak istersen. Uygulaması da var.
UserBenchmark var. Hali hazırda test edilmiş kartlar var. Kaç fps alındığı yazıyor. Bir bak istersen. Uygulaması da var.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Nisan 2022 #3 Clebris dedi: UserBenchmark var. Hali hazırda test edilmiş kartlar var. Kaç fps alındığı yazıyor. Bir bak istersen. Uygulaması da var. Genişletmek için tıkla... Yasaklı site verilen değerler gerçeği yansıtmıyor hocam...
Clebris dedi: UserBenchmark var. Hali hazırda test edilmiş kartlar var. Kaç fps alındığı yazıyor. Bir bak istersen. Uygulaması da var. Genişletmek için tıkla... Yasaklı site verilen değerler gerçeği yansıtmıyor hocam...