Ekran kartı portlarında olan kapaklar çıkartılırsa problem olur mu?

Sad1k

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Yeni bir kasa aldım ve bu benim ilk bilgisayar sistemim olacak o yüzden bu konuda biraz cahil kalıyorum. Bilgisayar kasama ekran kartını taktım USB bağlantı yerleri HDMI1 vs. Onların bulunduğu yerde bildiğiniz üzere ufak dikdörtgenler oluyor ve ekran kartını takmak için o dikdörtgenlerden 1 2 tanesini açmamız gerekiyor. Ben takarken kasada 1 tanesi açıktı zaten bende ikinciyi açmaya gerek duymadım. Ekran kartının bir kısmının bulunduğu dikdörtgen alan geride kaldı 1 delik daha açmam gerekiyor mu? Herhangi bir ısınmaya yol açar mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20241126-WA0000.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 84
Ekran kartı tam şekilde oturuyorsa sıkıntı olmaz. Hatta bu şekilde daha güzel gözüktüğünü söyleyebilirim. O demir plakada delikler bulunuyor, bu sebeple sıcaklık konusunda pek fark olmayacağını düşünüyorum.

Ben PC parçalarından hiç anlamazdım, ta ki PC builder Simulator oyununu oynayana kadar. Oynamanızı tavsiye ederim hem öğreniyorsunuz.

Konuya gelecek olursak; sorun olmaz.
Teşekkür ederim

Çok teşekkürler

Hocam açmadan ekran kartını tam takmış olmazsınız zaten. Kartın arka kısmı o panellerin söktüğünüz kısma vidalanıyor.

Yıllarca PC montajladım ama bu şekilde bir bağlantı yapmadım, yapamadım. Ekran kartının PCB'sini kastırıyor olmalı bu şekilde ve uzun vadede PCI-E slotu tarafında bir sorun yaratabilir. Isınma açısından bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…