O Omer Sozen Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 92 Çözümler 3 20 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Oyunlarda daha fazla FPS almak için RAM'imden paylaşımlı ekran kartıma birazcık aktarmak istiyorum. Ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum. RAM: 16 GB. Ekran kartım: AMD Radeon Vega 10 Graphics (2 GB) Üstte belirttiğim gibi ekran kartımda 2 GB var ve ben onu 3'e veya 4'e çıkarmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
Merhabalar. Oyunlarda daha fazla FPS almak için RAM'imden paylaşımlı ekran kartıma birazcık aktarmak istiyorum. Ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum. RAM: 16 GB. Ekran kartım: AMD Radeon Vega 10 Graphics (2 GB) Üstte belirttiğim gibi ekran kartımda 2 GB var ve ben onu 3'e veya 4'e çıkarmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 20 Kasım 2020 #2 BIOS'dan arttırabilirsin. Anakartın nedir? Artı 0 Eksi
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Kasım 2020 #3 Hz değeri kaç ve oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ortalama? Artı 0 Eksi
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 20 Kasım 2020 #4 AMD Vega için bildiğim en fazla 2 GB ayrılabiliyor. Zaten o 2 GB sizin RAM'inizden gelme ekran kartının kendi belleği yok. Eskiden BIOS güncellemesi ile bu arttırılacak deniliyordu ama hiç duymadım. Artı 0 Eksi
AMD Vega için bildiğim en fazla 2 GB ayrılabiliyor. Zaten o 2 GB sizin RAM'inizden gelme ekran kartının kendi belleği yok. Eskiden BIOS güncellemesi ile bu arttırılacak deniliyordu ama hiç duymadım.
KS KS O Omer Sozen Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 92 Çözümler 3 20 Kasım 2020 #5 DontBeatME dedi: BIOS'dan arttırabilirsin. Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar donanımları hakkında pek fikrim yok ama size fotoğraf atabilirim: Mick dedi: Hz değeri kaç ve oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ortalama? Genişletmek için tıkla... Pubg Lite düşük ayarlarda 100 FPS. alıyorum, başka adam akıllı oyun oynamadım zaten. Artı 0 Eksi
DontBeatME dedi: BIOS'dan arttırabilirsin. Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar donanımları hakkında pek fikrim yok ama size fotoğraf atabilirim: Mick dedi: Hz değeri kaç ve oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ortalama? Genişletmek için tıkla... Pubg Lite düşük ayarlarda 100 FPS. alıyorum, başka adam akıllı oyun oynamadım zaten.
acemi007xd Decapat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 20 Kasım 2020 #6 Omer Sozen dedi: Bilgisayar donanımları hakkında pek fikrim yok ama size fotoğraf atabilirim: Eki Görüntüle 743975 Pubg Lite düşük ayarlarda 100 FPS. alıyorum, başka adam akıllı oyun oynamadım zaten. Genişletmek için tıkla... fotoğrafa göre zaten senin ekran kartın 2 gb raminden alıyor onu arttırmak için biosda ayarı olabilir ama destekli olması lazım Artı 0 Eksi
Omer Sozen dedi: Bilgisayar donanımları hakkında pek fikrim yok ama size fotoğraf atabilirim: Eki Görüntüle 743975 Pubg Lite düşük ayarlarda 100 FPS. alıyorum, başka adam akıllı oyun oynamadım zaten. Genişletmek için tıkla... fotoğrafa göre zaten senin ekran kartın 2 gb raminden alıyor onu arttırmak için biosda ayarı olabilir ama destekli olması lazım
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 20 Kasım 2020 #7 Kullandığın laptop'un modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS O Omer Sozen Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 92 Çözümler 3 20 Kasım 2020 #8 DontBeatME dedi: Kullandığın laptop'un modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo Thinkpad E495 Artı 0 Eksi
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 20 Kasım 2020 #9 Omer Sozen dedi: Lenovo Thinkpad E495 Genişletmek için tıkla... BIOS'u bi' karıştırıp Integrated Graphics bölümünü bulmaya çalış. Oraları kurcalarsan bulursun zaten. Bulamazsan en güncel sürüm BIOS'da VRAM miktarını değiştirme özelliği sunulmuş. Buradan indir ve güncelle. Artı 0 Eksi
Omer Sozen dedi: Lenovo Thinkpad E495 Genişletmek için tıkla... BIOS'u bi' karıştırıp Integrated Graphics bölümünü bulmaya çalış. Oraları kurcalarsan bulursun zaten. Bulamazsan en güncel sürüm BIOS'da VRAM miktarını değiştirme özelliği sunulmuş. Buradan indir ve güncelle.