480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 11 Haziran 2023 #11 Hocam şimdi yaptım birden her şey dondu. Sonra ekran siyah olup anında geri geldi. Sanki bilgisayar daha da hızlanmış gibi oldu.
Hocam şimdi yaptım birden her şey dondu. Sonra ekran siyah olup anında geri geldi. Sanki bilgisayar daha da hızlanmış gibi oldu.
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 11 Haziran 2023 #12 Sürücü donduğunda ekran takıldığında vs. yapılacak bir şey. Grim Reaper dedi: Bildiğim kadarıyla yeni nesil ekran kartlarında var bu. Sistem kilitlenirse işe yarayabiliyor. Ama denemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Windows'un özelliği bu ekran kartının eskiliği/yeniliği ile alakası yok.
Sürücü donduğunda ekran takıldığında vs. yapılacak bir şey. Grim Reaper dedi: Bildiğim kadarıyla yeni nesil ekran kartlarında var bu. Sistem kilitlenirse işe yarayabiliyor. Ama denemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Windows'un özelliği bu ekran kartının eskiliği/yeniliği ile alakası yok.