Ekran kartı riser önerisi

Anaesthetica

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam,

'Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB fanlı midtower Gaming kasa' sahibiyim ve anakart ve ekran kartı olarak da B450M S2H ile ROG STRIX 2060 bulunmakta.

Tahmin edileceği üzere ekran kartının hayvani boyutlarda olması 3.5" HDD'yi takmamda beni oldukça zorladı çünkü ekran kartı SATA girişini kapatıyordu, biraz SATA kablosunu bastırarak (ekran kartının yükü burada kabloya oldukça fazla şekilde binmekte) anca takabildim. Şimdi şu ekran kartının takıldığı Slot'u yükseltecek veyahut dikey olarak konumlandıracak uygun (Dark vb) bir aparat arıyorum,

Hatta aklıma gelen bu fikirler dışında siz hardware Master arkadaşlardan da farklı fikirler alabilirsem çok memnun olurum neticede bu kasa bu istediğim tasarımı uygulamaya uygun mu, uygunsa nasıl olması daha iyi olur veya uygun değilse nasıl bir çözüm üretebiliriz gibi gibi.

Bulduğum ürünler bunlar, biri Aliexpress'te fakat bunu Türkiye'de hangi websitesi veya firmadan temin edebilirim henüz bir fikrim yok, diğer bir ürün ise klasik bilindik Dark'ın Riser'ı.

Aparatlar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…