MaviEkran.Erorr Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, bende ekran kartı var. Bozuk olmadığını bilmiyorum. Arkadaşın PC ekran kartı çıkartıp onu taksak bir şey olur mu çalışıyor mu diye bakmak?
Arkadaşlar, bende ekran kartı var. Bozuk olmadığını bilmiyorum. Arkadaşın PC ekran kartı çıkartıp onu taksak bir şey olur mu çalışıyor mu diye bakmak?
B ByTurk Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 145 6 Ocak 2021 #2 MaviEkran.Erorr dedi: Arkadaşlar, bende ekran kartı var. Bozuk olmadığını bilmiyorum. Arkadaşın PC ekran kartı çıkartıp onu taksak bir şey olur mu çalışıyor mu diye bakmak? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Ama narince takın. Kokakta olmayın.
MaviEkran.Erorr dedi: Arkadaşlar, bende ekran kartı var. Bozuk olmadığını bilmiyorum. Arkadaşın PC ekran kartı çıkartıp onu taksak bir şey olur mu çalışıyor mu diye bakmak? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Ama narince takın. Kokakta olmayın.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 6 Ocak 2021 #3 Olmaz. Takıp deneyebilirsiniz. Taktıktan sonra eski kartın yazılımını komple silip yenisinin yazılımını yüklemeniz gerek.
Olmaz. Takıp deneyebilirsiniz. Taktıktan sonra eski kartın yazılımını komple silip yenisinin yazılımını yüklemeniz gerek.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 6 Ocak 2021 #4 FurMark bunu indirin 720P veya 1080P yi seçin daat diye ses çıkarmayıp bir de donmazsa ekran kartın bozuk değildir
FurMark bunu indirin 720P veya 1080P yi seçin daat diye ses çıkarmayıp bir de donmazsa ekran kartın bozuk değildir