Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 31 Temmuz 2022 #31 NecatiYURTSEVER dedi: Hocam hiç ekran kartım olmadı ki neyle karşılaştırayım oyunlarda vesaire kullanırken hiç sorun yaşamadım DX11 olmadığı sürece oyunların çoğunu oynuyordum. Hiç olmamasına göre bayağı fark etmişti PC hızında. Genişletmek için tıkla... İnternetten karşılaştıracaksınız tabii ki hocam. Ben her zaman öyle yapıyorum. YouTube'dan kontrol ediyorum fark var mı diye.
NecatiYURTSEVER dedi: Hocam hiç ekran kartım olmadı ki neyle karşılaştırayım oyunlarda vesaire kullanırken hiç sorun yaşamadım DX11 olmadığı sürece oyunların çoğunu oynuyordum. Hiç olmamasına göre bayağı fark etmişti PC hızında. Genişletmek için tıkla... İnternetten karşılaştıracaksınız tabii ki hocam. Ben her zaman öyle yapıyorum. YouTube'dan kontrol ediyorum fark var mı diye.
F0ex12132 Femtopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #32 425806 dedi: @Recep Baltaş bunu bence mutlaka video yapmalısınız. Bu kadar eski bir kartın sahtesi olması gerçekten ilginç. Genişletmek için tıkla... Bence de.
425806 dedi: @Recep Baltaş bunu bence mutlaka video yapmalısınız. Bu kadar eski bir kartın sahtesi olması gerçekten ilginç. Genişletmek için tıkla... Bence de.