4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 5 Şubat 2023 #41 Exsa dedi: Ne yapacağımı şaşırdım.Büyük vida olduğu için tamamını sıkmak da istemiyorum of. Genişletmek için tıkla... Kardeş sunta vidasının kasada ne işi var gardolabın menteşelerinden mi söktün ?
Exsa dedi: Ne yapacağımı şaşırdım.Büyük vida olduğu için tamamını sıkmak da istemiyorum of. Genişletmek için tıkla... Kardeş sunta vidasının kasada ne işi var gardolabın menteşelerinden mi söktün ?
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 892 Çözümler 1 5 Şubat 2023 #42 Kardeşim şu kasayı bi yan yatır önce.Ekran kartı bi düz dursun sonra o çiviyi çıkar oraya kısa bir vida tak arkadaşın attıklarından.
Kardeşim şu kasayı bi yan yatır önce.Ekran kartı bi düz dursun sonra o çiviyi çıkar oraya kısa bir vida tak arkadaşın attıklarından.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 5 Şubat 2023 #43 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: O vidayı çıkartınca anakart kutusundan aldığın vidayı oraya sok ve kartın tırnağını hafifçe yukarı ittir. Ardından da vidayı sonuna kadar sık. Sonra da üste aynı vidadan tak tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı tırnağı işaretler misiniz?
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: O vidayı çıkartınca anakart kutusundan aldığın vidayı oraya sok ve kartın tırnağını hafifçe yukarı ittir. Ardından da vidayı sonuna kadar sık. Sonra da üste aynı vidadan tak tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı tırnağı işaretler misiniz?
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.897 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #44 Arkadaş sık gitsin şu vidayı
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 5 Şubat 2023 #45 ATA 1881 dedi: Arkadaş sık gitsin şu vidayı Genişletmek için tıkla... Uzundur sıkmak istemiyorum.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.857 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 5 Şubat 2023 #46 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et