Dün sistem elime geldi. Ekran kartını taktım. Ama sarkmaya başladı. Bende tutsun diye araya küçük bir çıra koydum. Aralarına da peçete koydumki çizilmesin. Sizce ekran kartına zarar verir mi? Tam olarak fanın önündeki düzlükte duruyor. Ekran kartını içine göçürtür mü?
Kartın sarkıyor olması daha büyük sorun teşkil eder. Bundan dolayı doğrusunu yapmışsın. Fanlara veya herhangi bir elektronik devreye temas etmediği sürece sorun olmaz.
Ekran Kartı Desteği - Gpu Tutucu - Gpu Sarkma Önleyici - Ekran Kartı Tutacağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bazı ekran kartı kutularının içinden sarkmasın diye sabitleme aparatı çıkıyor sizinkinde çıkmamış sanırsam ama hem görüntü açısından hemde sağlam olması açısından çok geçmeden bir aparat alsanız daha sağlıklı olur.
Dün sistem elime geldi. Ekran kartını taktım. Ama sarkmaya başladı. Bende tutsun diye araya küçük bir çıra koydum. Aralarına da peçete koydumki çizilmesin. Sizce ekran kartına zarar verir mi? Tam olarak fanın önündeki düzlükte duruyor. Ekran kartını içine göçürtür mü?