Ekran kartı satıp 2500 TL sistem güncelleme

bozdag

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anki sistemim; i5 3550, 8 GB DDR3 RAM ve RX 570, ekran kartı tam beslemiyor. Oynadığım oyun sayısı çok az. 1080p monitörde CS:GO, Valorant, oynuyorum; belki ileride GTX 1660 Super alırım ya da RTX 2060. Ekran kartını 2700'e satıp şu parçaları alsam, eski sistemi 1000 TL'den elden çıkarsam o para bende kalacak. 2600 TL'ye parçalar bunlar;
Ryzen 5 3400G 1450 TL.
Gigabyte B450M S2H V2 550 TL.
T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 2x8 DDR4 RAM 3200 MHz 600 TL.

Ekran kartın 4 gb sanırım. 8 olsa en az 4.500'e satabilirdin.

Önce eski sistemi elden çıkarmayı denemeni öneririm. Eski sistemine alıcı bulabilirsen, ekran kartını da satar dediğin gibi yapabilirsin. Mantıklı bence.

Yine de şu anki sisteminde aldığın FPS'i yeni sisteminde alamazsın o da aklında olsun.

Yerine yeni ekran kartı koyabileceksen al, ama piyasanın ne olacağı belli değil. Güncel sisteme geçeceğim diye elindeki karttan da olabilirsin.
Oynadığım iki online oyunda 120 fps verdiği için bir süre ekran kartı düşünmüyorum.
Ekran kartın 4 gb sanırım. 8 olsa en az 4.500'e satabilirdin.

Önce eski sistemi elden çıkarmayı denemeni öneririm. Eski sistemine alıcı bulabilirsen, ekran kartını da satar dediğin gibi yapabilirsin. Mantıklı bence.

Yine de şu anki sisteminde aldığın FPS'i yeni sisteminde alamazsın o da aklında olsun.
Peki alacağım ram nasıl ? Samsung B-Die var diyorlar emin değilim.

Oynadığım iki online oyunda 120 fps verdiği için bir süre ekran kartı düşünmüyorum.

Peki alacağım ram nasıl ? Samsung B-Die var diyorlar emin değilim.
Team bellek üreticisi zaten, iyidir. B-Die diye bir şart yok.

Bunlar da iyidir:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı