Ekran Kartı Sıcaklığı Kaç Olmalı?

coldzero06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Asus Dual 1060 3 GB ekran kartına sahibim. Normal boştaki sıcaklık 30-33 derece. CS:GO'da 40-45 derece. TW3 Wild Hunt'da 55-60 derece, fanlar yüzde 35'de otomatik çalışıyor. Manuel olarak yükselttiğimde ise 50 dereceyi nadiren görüyorum. Daha önce hiç masaüstü kullanmadığım için dereceler normal mi bilmiyorum. 60 derecenin üstüne çıkmasını istemiyorum. O yüzden manuel olarak fanları yüzde 50 civarında tutuyorum. Fazla ses çıkmıyor, rahatsız olmuyorum. Değerler normal mi? Ekran kartı sıcaklıkları kaç derece olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
70'ten sonrası sıkıntı, sizinki gayet normal.
Yok böyle bir şey. Yanlış bilgi verip bi bakıma da insanları korkutuyorsunuz.
80-90 derece sonrası sıkıntı. O da kart- donanım yanacak diye bir kaide de yok. 80-90 derecelerde kart tam performanslı çalışmayabilir, reset, oyundan atma, programın çalışmasını sonlandırma gibi hatalar olur en fazla.

Benim 1070 ARMOR var Lolde 70 H1Z1 vs de 76-80 birde bir sorum olacak size benim işlemcim i7 7700 4ghz çalışıyor konu oluşturmuş biri ama cevaplayan yok yardımcı olurmusunuz

aynı durum bendede var arkadaşlar ekran kartı ısısı boşta 50 derecenin üzerinde ekran kartım msı gtx 1060 3 gb bu durum için önerileriniz düşünceleriniz varsa lütfen yazın yardım edin yoksa ekran kartını servise vermeyi düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı