Ekran kartı sıcaklığı ne kadar olmalı?

MY49

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar diğer konulara baktım yük olmadan 30-40 arası, yük olduğunda da 50-60 arası olmalı diyorlar. Benim ekran kartım MSI GTX 1080. GTA V'i 2-3 saat oynadığımda ekran kartı ısısı 55-60 arası olmakta. Yük olmadan ise 45-50 derece olmakta. Sizce bir sıkıntı var mıdır? Yanma gibi bir riski olur mu acaba? Teşekkürler.

Harika sıcaklık 75 dereceyi geçince fanları snow moduna alın ve soğusun 90 derecede yanmaya başlıyor GTX 1080

Gayet mükemmel sıcaklık değerleri. Daha ne olacak Benim dizüstü bilgisayar 80'i geçmesin diye dua ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Süpersiniz..!

Peki GTA V'i 2-3 oynadıktan sonra ekran kartının ısısın 60-65 derece olması ve işlemci ısısının 50-55 derece olması normal midir? Bu arada işlemcide sıvı soğutma kullanıyorum.

Değerleriniz gayet normal. Tadını çıkarın.

Mükemmel değerler. Hatta bence az bile

Olması gereken değerler bu fanlar temiz ve termal macunun yeni iken böyle olur zamanla temizlemezsen macunu değiştirmezsen sıcaklık 70-80 hatta 90'lara kadar çıkabilir. Benim laptobumu ilk aldığım zamanlarda da GTA 5 oynar iken aynı ısı değerlerini alıyordum şimdi temizlemedim ve macununu değiştirmedim 70 derece oluyor laptop. Özelliklerim i5- 4200U GT840m 9 aydır temizlemiyorum ve macunu değiştirmiyorum. Normalde 6 ayda bir yapılması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…