Ekran kartı sıcaklıklarınız ne durumda?

Ekran kartı termal macun değişimi yaptılar mı?

Ancak herhalde sıcaktandır çünkü işlemcim boşta 35 derecelerdeyken 45'e falan çıktı geri düzelttim fanları vesaire ve Gaziantep'te yaşıyorum vereli 2 hafta oldu 2 hafta önce havalar gerçekten iyiydi ya da ben kendimi kandırıyorum.

Vallahi biraz test edin durum garip bu kadar sıcaklık artma şansı yok hani.

Evet doğru oyundan sonra bir de FurMark yapacağım.

Ancak herhalde sıcaktandır çünkü işlemcim boşta 35 derecelerdeyken 45'e falan çıktı geri düzelttim fanları vesaire ve Gaziantep'te yaşıyorum vereli 2 hafta oldu 2 hafta önce havalar gerçekten iyiydi ya da ben kendimi kandırıyorum.

Evet doğru oyundan sonra bir de FurMark yapacağım.

Ya da sıcaklıkları iyimser hatırlıyorsunuz belki de benim işlemcim 10 derece havada 64 görürken mübarek uçak kaldırıyor artık 74 olmaya başladı hava 35 derece olunca.

Ya da sıcaklıkları iyimser hatırlıyorsunuz belki de benim işlemcim 10 derece havada 64 görürken mübarek uçak kaldırıyor artık 74 olmaya başladı hava 35 derece olunc.

Yok hocam diğer oyunda sorun varmış Content Warning'di diğer oyun zaten optimizasyonu sıkıntılıydı güncellemeden sonra daha da kötü olmuş sanırsam FPS değerleri düzeldi ancak o oyunda 78 derecelere çıktı şu anda R6 da 60 derecedeyim ancak yine de bir FurMark'ta yapacağım.

Yok hocam diğer oyunda sorun varmış Content Warning'di diğer oyun zaten optimizasyonu sıkıntılıydı güncellemeden sonra daha da kötü olmuş sanırsam FPS değerleri düzeldi ancak o oyunda 78 derecelere çıktı şu anda R6 da 60 derecedeyim ancak yine de bir FurMark'ta yapacağım.

Sıcaklıktandır biraz paranoyaklık oldu sanki FurMark'ta sıkıntı çıkmaz yüksek ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı