R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.368 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Fotograftaki dugmeyi acarak cikariyordum fakat tam cikarirken takildi geri acilmiyor veya kapanmiyor ne yapmam lazim?
Fotograftaki dugmeyi acarak cikariyordum fakat tam cikarirken takildi geri acilmiyor veya kapanmiyor ne yapmam lazim?
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #2 Kartın ucunu eğmeden sertçe bastır tekrar otursun yuvaya. Daha sonra tırnağı açıp çıkarabilirsin. Ucunu eğmeden kastım dik bir şekilde bastırman. Artı 0 Eksi
Kartın ucunu eğmeden sertçe bastır tekrar otursun yuvaya. Daha sonra tırnağı açıp çıkarabilirsin. Ucunu eğmeden kastım dik bir şekilde bastırman.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #3 Kasaya montelenmiş vidayı da söktünüz mü? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.277 Makaleler 3 Çözümler 197 18 Temmuz 2021 #4 Önce geri tak, sonra da elinle o klipsi açık tutarak yavaş yavaş çek. Artı 0 Eksi
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 Kartı bir tık it kart otursun o tırnak eski haline döner dostum. Xallt dedi: Kasaya montelenmiş vidayı da söktünüz mü? Genişletmek için tıkla... Kart ile vida ne alaka? Artı 0 Eksi
Kartı bir tık it kart otursun o tırnak eski haline döner dostum. Xallt dedi: Kasaya montelenmiş vidayı da söktünüz mü? Genişletmek için tıkla... Kart ile vida ne alaka?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #6 RotasızBey dedi: Kartı bir tık it kart otursun o tırnak eski haline döner dostum. Kart ile vida ne alaka? Genişletmek için tıkla... Dostum benim ekran kartım slot haricinde kasaya vida ile montelenmiş herkeste var mı bilemem. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Kartı bir tık it kart otursun o tırnak eski haline döner dostum. Kart ile vida ne alaka? Genişletmek için tıkla... Dostum benim ekran kartım slot haricinde kasaya vida ile montelenmiş herkeste var mı bilemem.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #7 RotasızBey dedi: Kartı bir tık it kart otursun o tırnak eski haline döner dostum. Kart ile vida ne alaka? Genişletmek için tıkla... Yanlarda kartı sabit tutmak için takılan vidalardan bahsediyor arkadaş. Onları sökmeden çıkarması imkansız. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Kartı bir tık it kart otursun o tırnak eski haline döner dostum. Kart ile vida ne alaka? Genişletmek için tıkla... Yanlarda kartı sabit tutmak için takılan vidalardan bahsediyor arkadaş. Onları sökmeden çıkarması imkansız.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #8 efeekaya dedi: Yanlarda kartı sabit tutmak için takılan vidalardan bahsediyor arkadaş. Onları sökmeden çıkarması imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kendi sistemim dahil birkaç yakınıma daha sistem topladım o tarz bir şey olmadığı için bilmiyordum Artı 0 Eksi
efeekaya dedi: Yanlarda kartı sabit tutmak için takılan vidalardan bahsediyor arkadaş. Onları sökmeden çıkarması imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kendi sistemim dahil birkaç yakınıma daha sistem topladım o tarz bir şey olmadığı için bilmiyordum
Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 674 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 18 Temmuz 2021 #9 Öncelikle kasanın arkasına bakan yola sabitliyen vidaları sökün. Kartı yerine bastırın ve kilidi açarak kartı çekin. Artı 0 Eksi
Öncelikle kasanın arkasına bakan yola sabitliyen vidaları sökün. Kartı yerine bastırın ve kilidi açarak kartı çekin.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.184 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 18 Temmuz 2021 #10 RotasızBey dedi: Anladım hocam. Kendi sistemim dahil birkaç yakınıma daha sistem topladım o tarz bir şey olmadığı için bilmiyordum Genişletmek için tıkla... PCI slot vidası mı yoktu? Hocam ya sen kastedileni aşırı yanlış anladın ya o sistemlerin hepsi APU'ydu ya da sistemler yalan . Ya da o ekran kartlarına ve anakartların PCI slotlarına Allah rahmet eylesin. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Anladım hocam. Kendi sistemim dahil birkaç yakınıma daha sistem topladım o tarz bir şey olmadığı için bilmiyordum Genişletmek için tıkla... PCI slot vidası mı yoktu? Hocam ya sen kastedileni aşırı yanlış anladın ya o sistemlerin hepsi APU'ydu ya da sistemler yalan . Ya da o ekran kartlarına ve anakartların PCI slotlarına Allah rahmet eylesin.