5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 24 Ocak 2023 #11 YurtkanO dedi: Hocam 4 kere denedim, biraz da önden bastırdım her şekilde, burası bu şekilde havadaymış gibi duruyor. Ama vidalama kısmı tam değiyor. Oranın içeriye girebilmesi için vidalamanın aşağıda olması gerekmiyor mu mantıken? Ben mi hatalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben kasa işlerinden anlamam. Bilinçsizliğimden DDR2 bilgisayara DDR3 RAM takmaya çalışmıştım. Anakart yanmıştı. En iyisi bir bilgisayarcıya götürün.
YurtkanO dedi: Hocam 4 kere denedim, biraz da önden bastırdım her şekilde, burası bu şekilde havadaymış gibi duruyor. Ama vidalama kısmı tam değiyor. Oranın içeriye girebilmesi için vidalamanın aşağıda olması gerekmiyor mu mantıken? Ben mi hatalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben kasa işlerinden anlamam. Bilinçsizliğimden DDR2 bilgisayara DDR3 RAM takmaya çalışmıştım. Anakart yanmıştı. En iyisi bir bilgisayarcıya götürün.
YurtkanO Femtopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #12 FalconPolat dedi: Her zaman ses gelmez. İyice bastır oturduğundan eminsen çalıştır, iyice oturmazsa slotu yakabilirsin. Oturmamış bu. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 defa tak çıkar yaptım hepsinde ortalıyorum, her şey düzgün ama orası o şekilde duruyor.
FalconPolat dedi: Her zaman ses gelmez. İyice bastır oturduğundan eminsen çalıştır, iyice oturmazsa slotu yakabilirsin. Oturmamış bu. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 defa tak çıkar yaptım hepsinde ortalıyorum, her şey düzgün ama orası o şekilde duruyor.