sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Her zaman çıkarıp taktığım ekran kartımı bugün temizlemek için çıkardım. Geri takmak istediğimde slota oturmuyor girmiyor içine. Neden oluyor bu?
Her zaman çıkarıp taktığım ekran kartımı bugün temizlemek için çıkardım. Geri takmak istediğimde slota oturmuyor girmiyor içine. Neden oluyor bu?
Çözüm sad7k 23 Mayıs 2021 Arkadaşlar problem çözüldü sata kablosu ekran kartına denk geliyor. Bir aşağı slota çektim satayım. Düzeldi Teşekkürler
Arkadaşlar problem çözüldü sata kablosu ekran kartına denk geliyor. Bir aşağı slota çektim satayım. Düzeldi Teşekkürler
MAG Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Slotun ve ekran kartı girişinin fotoğraflarını atma imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 23 Mayıs 2021 #3 Ekran kartının ön tarafında slota oturan kısmın ön tarafında bir kısa bölme olur. O bölmeyi boşa çıkarmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ekran kartının ön tarafında slota oturan kısmın ön tarafında bir kısa bölme olur. O bölmeyi boşa çıkarmayı deneyin.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.442 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 Tam deliğine yerleştiriyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #5 Arkadaşlar problem çözüldü sata kablosu ekran kartına denk geliyor. Bir aşağı slota çektim satayım. Düzeldi Teşekkürler Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar problem çözüldü sata kablosu ekran kartına denk geliyor. Bir aşağı slota çektim satayım. Düzeldi Teşekkürler
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 23 Mayıs 2021 #6 sad7k dedi: Arkadaşlar problem çözüldü sata kablosu ekran kartına denk geliyor. Bir aşağı slota çektim satayım. Düzeldi Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ekran kartının slot dişlerinin ön bölgesinde biri üstte olan iki küçük bölme var. Ben bazen o üstte kalan kısa bölmeyi kafam karışarak küçük yuvaya oturtmaya çalışıyorum O aklıma geldi ama çözülmüş. Artı 0 Eksi
sad7k dedi: Arkadaşlar problem çözüldü sata kablosu ekran kartına denk geliyor. Bir aşağı slota çektim satayım. Düzeldi Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ekran kartının slot dişlerinin ön bölgesinde biri üstte olan iki küçük bölme var. Ben bazen o üstte kalan kısa bölmeyi kafam karışarak küçük yuvaya oturtmaya çalışıyorum O aklıma geldi ama çözülmüş.