E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 20 Haziran 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımın slotu bozuk, sağlam bileşenlerle de denedim. Ve tepki vermedi. Ekran kartımı çıkarıp Onboarddan görüntü almaya çalıştığımda, görüntü geliyor, ama ekran kartı olmadığı için oyun oynayamıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımın slotu bozuk, sağlam bileşenlerle de denedim. Ve tepki vermedi. Ekran kartımı çıkarıp Onboarddan görüntü almaya çalıştığımda, görüntü geliyor, ama ekran kartı olmadığı için oyun oynayamıyorum.
TeknObeY0 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 619 Makaleler 1 Yer uzay 20 Haziran 2018 #2 Malesef işinizi bir soğuk su içmek çözmeyecek. Geçmiş olsun. garantiye veya teknik servise göndermelisin.
Malesef işinizi bir soğuk su içmek çözmeyecek. Geçmiş olsun. garantiye veya teknik servise göndermelisin.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.339 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Haziran 2018 #3 İnşallah garantiniz devam ediyordur.
E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 20 Haziran 2018 #4 TeknObeY0 dedi: Malesef işinizi bir soğuk su içmek çözmeyecek. Geçmiş olsun. garantiye veya teknik servise göndermelisin. Genişletmek için tıkla... Malesef. garantisi yok ama riserla ekran kartı bağlamayı deneyeceğim.
TeknObeY0 dedi: Malesef işinizi bir soğuk su içmek çözmeyecek. Geçmiş olsun. garantiye veya teknik servise göndermelisin. Genişletmek için tıkla... Malesef. garantisi yok ama riserla ekran kartı bağlamayı deneyeceğim.
TeknObeY0 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 619 Makaleler 1 Yer uzay 20 Haziran 2018 #5 Emrnabgc dedi: Malesef. garantisi yok ama riserla ekran kartı bağlamayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
Emrnabgc dedi: Malesef. garantisi yok ama riserla ekran kartı bağlamayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.