Merhaba arkadaşlar, MSI 1070 Ti Aero tek fanlı model kullanıyorum ortalama full yükse 80 85 dereceleri görmekteyim .Alalı 2 seneden fazla oluyor ekran kartımın daha soğuk çalışmasını nasıl sağlayabilirim ?
Zaten o havalandırma ve ızgaralar hem estetik görüntü hem en iyi şekilde soğutmayı sağlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Mastergel Pro termal macun sürün ve temizliğini yapın sonuca şaşıracaksınız.
Benim ekran kartım PowerColor R9 270X OC tek fan ve ısınma sorunu oluyor. Witcher 3, FH4 gibi oyunlarda. Ben buna PowerColor Turbo Duo'nun sogutucu blogunu takabilir miyim?
www.technopat.net
Fotoğrafların bazılarında köşede bozuk para görebilirsiniz. Bunun sebebi termal epoksi kuruyana kadar heatsinklere baskı uygulamak için ağırlık olarak kullanmam.
Evet sıvı soğutmayı ayrıca almak gerekiyor, sitesinde kendi soğutmalarını desteklediği yazsa da youtube'dan baktığımda thermaltake water 3.0 kullanarak bunu kuranlar olmuş.
Evet sıvı soğutmayı ayrıca almak gerekiyor, sitesinde kendi soğutmalarını desteklediği yazsa da youtube'dan baktığımda thermaltake water 3.0 kullanarak bunu kuranlar olmuş.