Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 Pandemi, madenciler, fırsatçılar yüzünden daha da ineceğini düşünmüyorum. İnerse bile en az 2 yıl diyorum.
Pandemi, madenciler, fırsatçılar yüzünden daha da ineceğini düşünmüyorum. İnerse bile en az 2 yıl diyorum.
Üstadı'm Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #12 353380 dedi: Üretim başlasa ne olacak bu ülkede ne düştü söyleyin bu dönemde ne zaman erken alırsan kardır. Genişletmek için tıkla... Bunun ülkeyle alakası yok ki evrensel bir konu her ülkede durum aynı. Üretim başlayıp stoklar artınca fiyatlar azalacak.
353380 dedi: Üretim başlasa ne olacak bu ülkede ne düştü söyleyin bu dönemde ne zaman erken alırsan kardır. Genişletmek için tıkla... Bunun ülkeyle alakası yok ki evrensel bir konu her ülkede durum aynı. Üretim başlayıp stoklar artınca fiyatlar azalacak.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2021 #13 Üstadı'm dedi: Bunun ülkeyle alakası yok ki evrensel bir konu her ülkede durum aynı. Üretim başlayıp stoklar artınca fiyatlar azalacak. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun herhalde yaşadığın ülkede bu durum söz konusu değil ama bekleyelim bakalım.
Üstadı'm dedi: Bunun ülkeyle alakası yok ki evrensel bir konu her ülkede durum aynı. Üretim başlayıp stoklar artınca fiyatlar azalacak. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun herhalde yaşadığın ülkede bu durum söz konusu değil ama bekleyelim bakalım.