Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Ekran kartı stok sorunu önceki aylara göre biraz daha düzeldi mi?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 Daha da beter.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 Aslında biraz düzeldi ama sebebi 3000TL olan ekran kartını 12.000-13.000 olunca kimse satın almıyor.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 Rivadex dedi: Daha da beter. Genişletmek için tıkla... Neden? Fiyatlar olarak sormuyorum stok olarak biraz daha düzeldi mi eskiye göre
Rivadex dedi: Daha da beter. Genişletmek için tıkla... Neden? Fiyatlar olarak sormuyorum stok olarak biraz daha düzeldi mi eskiye göre
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #5 Kckc dedi: Neden? Fiyatlar olarak sormuyorum stok olarak biraz daha düzeldi mi eskiye göre Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Parası olan her zaman alıyordu.
Kckc dedi: Neden? Fiyatlar olarak sormuyorum stok olarak biraz daha düzeldi mi eskiye göre Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Parası olan her zaman alıyordu.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #6 Kckc dedi: Neden? Fiyatlar olarak sormuyorum stok olarak biraz daha düzeldi mi eskiye göre Genişletmek için tıkla... Stok sorunu fiyatlara direk etki ediyor zaten. Fiyatlar düşmüşse stoklarda düzelmiştir anlamına geliyor.
Kckc dedi: Neden? Fiyatlar olarak sormuyorum stok olarak biraz daha düzeldi mi eskiye göre Genişletmek için tıkla... Stok sorunu fiyatlara direk etki ediyor zaten. Fiyatlar düşmüşse stoklarda düzelmiştir anlamına geliyor.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #7 Bence daha da kötü şu an. Fiyatlar daha da yükseldi ve kartlar daha da bitti gibime geliyor.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #8 Rivadex dedi: Stok sorunu fiyatlara direk etki ediyor zaten. Fiyatlar düşmüşse stoklarda düzelmiştir anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu TR de geçerli mi? ( Fiyatlar bakımından)
Rivadex dedi: Stok sorunu fiyatlara direk etki ediyor zaten. Fiyatlar düşmüşse stoklarda düzelmiştir anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu TR de geçerli mi? ( Fiyatlar bakımından)
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #9 Kckc dedi: Peki bu TR de geçerli mi? ( Fiyatlar bakımından) Genişletmek için tıkla... Evet. Türkiye'de diğer ülkelere göre biraz daha pahalı fiyatlar ancak stok sorunu bütün dünya genelinde yaşanan bir sorun.
Kckc dedi: Peki bu TR de geçerli mi? ( Fiyatlar bakımından) Genişletmek için tıkla... Evet. Türkiye'de diğer ülkelere göre biraz daha pahalı fiyatlar ancak stok sorunu bütün dünya genelinde yaşanan bir sorun.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #10 Rivadex dedi: Evet. Türkiye'de diğer ülkelere göre biraz daha pahalı fiyatlar ancak stok sorunu bütün dünya genelinde yaşanan bir sorun. Genişletmek için tıkla... Peki stok sorunu düzelmeye başlayınca TRdeki fiyatlarında otomatik olarak düşmesi gerekyor mu?
Rivadex dedi: Evet. Türkiye'de diğer ülkelere göre biraz daha pahalı fiyatlar ancak stok sorunu bütün dünya genelinde yaşanan bir sorun. Genişletmek için tıkla... Peki stok sorunu düzelmeye başlayınca TRdeki fiyatlarında otomatik olarak düşmesi gerekyor mu?