Ekran kartı stoklamak mantıklı mı?

Sessiz Oyuncu

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm,
Birkaç ay önce coinler düştüğünde 2 adet ucuza ekran kartı aldım yatırım amacıyla ama şu an aldığım fiyatın altına düştü neredeyse, geçmiş verilere baktığımda hep aralık ayında coinler zirveyi görüyor ve bu senede öyle olur diye kartlarımı bekletmek istiyorum sizce mantıklı mı? Ethereum yeniden rekor kırar mı?

Kartlarım çok temiz hiç mining yapılmadı diye biliyorum, testlerini yaptım, satın aldığım kişinin kasalarından ben söktüm, normal ev kullanıcısıyım sadece oyun oynamak için kullanıyorum şu an.
MSI Gaming RTX 2060 6 GB: 4000 TL'ye aldım.
ASUS ROG STRIX GTX 1080 8 GB: 5000 TL'ye aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20220811_172057_7.jpg
    IMG_20220811_172057_7.jpg
    201,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220811_165356_1.jpg
    IMG_20220811_165356_1.jpg
    172,9 KB · Görüntüleme: 61
Etherium mining artık bitti eth2.0 güncellemesi ile. Ekran kartı fiyatları hızla düşüyor. + piyasa enflasyon verilerinden kaynaklı pek iç açıcı gözükmüyor. Her zaman beklenenin tersi gerçekleşir. Herkes aralık ayını beklerse mahvoluruz :) Ytd…

Selamünaleyküm,
Birkaç ay önce coinler düştüğünde 2 adet ucuza ekran kartı aldım yatırım amacıyla ama şu an aldığım fiyatın altına düştü neredeyse, geçmiş verilere baktığımda hep aralık ayında coinler zirveyi görüyor ve bu senede öyle olur diye kartlarımı bekletmek istiyorum sizce mantıklı mı? Ethereum yeniden rekor kırar mı?

Kartlarım çok temiz hiç mining yapılmadı diye biliyorum, testlerini yaptım, satın aldığım kişinin kasalarından ben söktüm, normal ev kullanıcısıyım sadece oyun oynamak için kullanıyorum şu an.
MSI Gaming RTX 2060 6 GB: 4000 TL'ye aldım.
ASUS ROG STRIX GTX 1080 8 GB: 5000 TL'ye aldım.

Bekledikçe eskiyor mantıklı değil hocam.

Dünya genel ekonomik sıkıntıdan kurtulana kadar coinler geçen yaşadığımız gibi bir dönem yaşayamaz. Bu sürenin 1.5-2 yıl kadar süreceğini düşünürsek mantıklı değil 1080'in esamesi pek okunmaz mesela satın gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı