szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.883 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Ekran kartı stokları, ne zaman düzelir?
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 Chip krizi ve madencilik bitmeden duzelmez.
atosahin Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 Ethereum 2.0 çıktığı zaman ve haftaya çıkacak bu yüzden yavaş yavaş fiyatlar eski haline döner üretim de artarsa çok daha kolay döner.
Ethereum 2.0 çıktığı zaman ve haftaya çıkacak bu yüzden yavaş yavaş fiyatlar eski haline döner üretim de artarsa çok daha kolay döner.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.241 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 Üretim artmaya, fiyatlar düşmeye devam ediyor. Eski haline dönmese de yıl sonuna doğru çok daha iyi bir hale gelecek gibi görünüyor.
Üretim artmaya, fiyatlar düşmeye devam ediyor. Eski haline dönmese de yıl sonuna doğru çok daha iyi bir hale gelecek gibi görünüyor.
H HooDue Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.973 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Temmuz 2021 #5 szoboszlaii dedi: Ekran kartı stokları, ne zaman düzelir? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bekliyorum
szoboszlaii dedi: Ekran kartı stokları, ne zaman düzelir? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bekliyorum
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.883 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 HooDue dedi: Uzun süredir bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bende hocam azıcık düzelse ,hem PC toplamayı düşünüyorum, hem de mining e başlamayı düşünüyorum.
HooDue dedi: Uzun süredir bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bende hocam azıcık düzelse ,hem PC toplamayı düşünüyorum, hem de mining e başlamayı düşünüyorum.
SensationWhite Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 960 Çözümler 9 30 Temmuz 2021 #7 atosahin dedi: Ethereum 2.0 çıktığı zaman ve haftaya çıkacak bu yüzden yavaş yavaş fiyatlar eski haline döner üretim de artarsa çok daha kolay döner. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, Ocak 2022'de bekleniyor. Haftaya Londra Hard Fork var. Son testi diyebiliriz
atosahin dedi: Ethereum 2.0 çıktığı zaman ve haftaya çıkacak bu yüzden yavaş yavaş fiyatlar eski haline döner üretim de artarsa çok daha kolay döner. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, Ocak 2022'de bekleniyor. Haftaya Londra Hard Fork var. Son testi diyebiliriz
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.883 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #8 SensationWhite dedi: Yanlış bilgi, Ocak 2022'de bekleniyor. Haftaya londra hard fork var. Son testi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.0 çıktığı zaman kazımda ,yavaşlama olur mu sizce. SensationWhite dedi: Yanlış bilgi, Ocak 2022'de bekleniyor. Haftaya londra hard fork var. Son testi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Mining de hangi kart ile ne kadar kazanabiliceğimi görebiliceğim ,genel olarak doğru bir kaynak, var mı acaba hocam. Fatih Işık dedi: Üretim artmaya, fiyatlar düşmeye devam ediyor. Eski haline dönmese de yıl sonuna doğru çok daha iyi bir hale gelecek gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam.
SensationWhite dedi: Yanlış bilgi, Ocak 2022'de bekleniyor. Haftaya londra hard fork var. Son testi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.0 çıktığı zaman kazımda ,yavaşlama olur mu sizce. SensationWhite dedi: Yanlış bilgi, Ocak 2022'de bekleniyor. Haftaya londra hard fork var. Son testi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Mining de hangi kart ile ne kadar kazanabiliceğimi görebiliceğim ,genel olarak doğru bir kaynak, var mı acaba hocam. Fatih Işık dedi: Üretim artmaya, fiyatlar düşmeye devam ediyor. Eski haline dönmese de yıl sonuna doğru çok daha iyi bir hale gelecek gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam.
SensationWhite Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 960 Çözümler 9 30 Temmuz 2021 #9 2.0'dan sonra ethereum mining yapılamayacak. Harici coinler kazmaya devam edilebilir. Çok fazla bilgi sahibi değilim mining ile alakalı.
2.0'dan sonra ethereum mining yapılamayacak. Harici coinler kazmaya devam edilebilir. Çok fazla bilgi sahibi değilim mining ile alakalı.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.883 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #10 SensationWhite dedi: 2.0'dan sonra Ethereum mining yapılamayacak. Harici coinler kazmaya devam edilebilir. Çok fazla bilgi sahibi değilim mining ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Ethereum kazımının bitmesi cidden üzdü, bilgi için teşekkürler.
SensationWhite dedi: 2.0'dan sonra Ethereum mining yapılamayacak. Harici coinler kazmaya devam edilebilir. Çok fazla bilgi sahibi değilim mining ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Ethereum kazımının bitmesi cidden üzdü, bilgi için teşekkürler.